Ο Λάτσιος ζητά εκατομμύρια & η Ελένη απαντά με αγωγή

02.01.2014
Ο πόλεμος των Ρόουζ έχει χρώμα ελληνικό και ονοματεπώνυμο βαρύ και ασήκωτο. Και πολλά, πάρα πολλά λεφτά που διεκδικούν οι δύο πλευρές.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο που βρίσκονται στα "χαρακώματα" και στη μέση μία τεράστια περιουσία, με ποσά που ζαλίζουν. Σου λέει ότι ο Λάτσιος με αγωγή ζητά από το Λενιώ 1.600.000 ευρώ, υποστηρίζοντας σε αυτήν ότι όσο καιρό ήταν παντρεμένοι, εκείνος πλήρωνε για όλα τα έξοδα του σπιτιού, των τριών παιδιών και της κατασκευής του ακινήτου στην περιοχή των Μελισσίων, όπου μένει σήμερα η Ελένη με τα παιδιά τους.

Υποστηρίζει ακόμη ότι η πρώην σύζυγος τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι, έβαζε τα λεφτά που κέρδιζε στην άκρη, με αποτέλεσμα να αυγατίσει την περιουσία της και δυο και τρεις φορές παραπάνω. Από την πρώτη στιγμή, η Μενεγάκη ξεκαθάρισε ότι δεν θα του δώσει ούτε ένα ευρώ και τώρα διαβάζουμε στο περιοδικό You, ότι απαντά στην αγωγή του Λάτσιου με αγωγή.

«Δεν πρόκειται να πάρεις ούτε ένα ευρώ», φέρεται να λέει σε αυτήν, ενώ χαρακτηρίζει ακόμη και «ψεύτη» τον πρώην σύζυγο για τα όσα υποστηρίζει στην αγωγή του, αφού όπως τονίζει, θέλει να της πάρει μερίδιο από την περιουσία που η ίδια δημιούργησε με προσωπικές θυσίες, κόπο και δουλειά 25 ετών!

Πάντως, καμία από τις δυο πλευρές δεν κάνει βήμα πίσω και όπως φαίνεται η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζεύγος έχει πολλά επεισόδια ακόμη.

Πηγή: You