Απίστευτη και... πιπεράτη αποκάλυψη Ρόκκου για Σταμάτη

03.01.2014
Άφωνοι μείναμε ακούγοντας τον Στέλιο Ρόκκο να εξηγεί σε συνέντευξη του το λόγο που ξεκίνησε η περίφημη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα και που, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να έχει και συνέχεια.

Ο αοιδός μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος και τα όσα είπε για την Σάσα Σταμάτη, μόνο κολακευτικά δεν είναι. Ναι, ναι για την Σταμάτη, αφού κατά τον Ρόκκο η κόντρα με τον Λιάγκα ξεκίνησε από την Σάσα, την οποία είχε διώξει πέρυσι από το μαγαζί που τραγουδούσε επειδή ήταν… πολύ διαχυτική μαζί του!!!

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για τον δημόσιο καβγά του με τον παρουσιαστή, τόνισε ότι ο Λιάγκας τσακώθηκε μόνος του κι αυτό τον πείραξε περισσότερο.

«Ο Λιάγκας τσακώθηκε μόνος του δημόσια. Κι αυτό ήταν που με πείραξε, γιατί όταν έχεις ένα όπλο, όπως είναι η δημοσιότητα και το χρησιμοποιείς όταν ο άλλος δεν είναι μπροστά, αυτό είναι άνανδρο. Είναι πολύ π…στικο» είπε και τούτηδεν ήταν η πρώτη φορά που το ακούσαμε από τον αοιδό.

Ήταν η πρώτη φορά, όμως, που ακούσαμε ότι όλα ξεκίνησαν από την Σταμάτη, η οποία, όπως είπε, είχε χίλια δίκια να είναι θυμωμένη μαζί του και την οποία σιγοντάρισε ο Λιάγκας.

«Όλα τα ξεκίνησε μια δημοσιογράφος που έχει παράπονο από μένα γιατί την έδιωξα από το Αθηνών Αρένα, επειδή δεν ήθελα να είναι τόσο διαχυτική μαζί μου. Σταμάτη; Πώς την λένε. Αυτή έχει χίλια δίκια να είναι θυμωμένη μαζί μου», είπε ο Ρόκκος, αλλά δε θέλησενα μπει σε λεπτομέρειες τι εννοεί με το "διαχυτική"!

Αλλά και στον Λιάγκα δεν χαρίστηκε, συνεχίζοντας την κόντρα μαζί του. Κι ας λέει ότι εκείνος (ο Λιάγκας) τσακώνεται μόνος του δημόσια.

«Άνοιξα ξαφνικά την τηλεόραση και είδα να μου τα χώνει κάποιος, ο οποίος με παρακάλαγε για να πάω να του ανεβάσω τα νούμερα. Με μας κάνει νούμερα, τι τα κάνει μόνος του; Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει καμιά εκπομπή μόνος του, χωρίς την Φαίη» αναρωτήθηκε.