Άρχισαν τα όργανα για την Κέιτ

19.11.2010
Ούτε δύο εικοσιτετράωρα δεν πέρασαν από την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) και η 28χρονη νεαρά που δεν αποκλείεται να γίνει βασίλισσα της Αγγλίας κάποια μέρα έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Και όχι απαραίτητα όλα ευχάριστα!


Ούτε δύο εικοσιτετράωρα δεν πέρασαν από την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) και η 28χρονη νεαρά που δεν αποκλείεται να γίνει βασίλισσα της Αγγλίας κάποια μέρα έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Και όχι απαραίτητα όλα ευχάριστα!

Η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), ή Κάθριν (Catherine) όπως αποφάσισε η ίδια ότι θα λέγεται μετά τον γάμο, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα βαθειά όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο για εκείνη ζήτημα με σκεπτικισμό λόγω... δεισιδαιμονιών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος γαλαζοαίματος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του προσφέροντάς της το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας του. Πρόκειται για ένα κλασικό δαχτυλίδι αρραβώνων, με ένα οβάλ μπλε ζαφείρι 18 καρατίων που περιβάλλεται από 14 μικρά μπριγιάν σε κυκλική διάταξη, το οποίο είχε διαλέξει προσωπικά η πριγκίπισσα Νταϊάνα (Diana) για τον αρραβώνα της με τον Κάρολο.

Μέχρι εδώ καλά. Όμως έλα που άρχισαν αμέσως τα σενάρια περί της ατυχίας που ακολουθεί το συγκεκριμένο κόσμημα και μοιραία θα περάσει από την παλιά στη νέα κάτοχό του!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το δαχτυλίδι θα θυμίζει διαρκώς σε όλους τον "ατυχή" γάμο, όπως και τις άσχημες καταστάσεις που ως γνωστό έζησε η Νταϊάνα με τον Κάρολο (Charles) από την πρώτη στιγμή, ενώ εξαιτίας του η νεαρή Κέιτ δεν θα μπορέσει ποτέ να αποφύγει τη μοιραία και μόνιμη σύγκριση με τη μητέρα του αγαπημένου της.

Ευτυχώς -για εκείνη- βέβαια, η φρεσκοαρραβωνιασμένη Κέιτ δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την άποψη στο παραμικρό. Αντίθετα, χαρακτηρίζει την απόφαση του καλού της να της δώσει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι ως "απόλυτα ρομαντική".

Την ίδια άποψη, σημειωτέον, έχει και γνωστή ψυχολόγος που υποστηρίζει ότι ο νεαρός πρίγκιπας κινήθηκε καθαρά συναισθηματικά απορρίπτοντας κάθετα κάθε θεωρία περί κακού οιωνού.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι εδώ και χρόνια, ο Γουίλιαμ είχε συμφωνήσει με τον μικρότερο αδελφό του Χάρι (Harry) ότι το δαχτυλίδι της μαμάς τους θα το έπαιρνε όποιος αρραβωνιαζόταν πρώτος.

Στο μεταξύ και ενώ περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, έχει αρχίσει έντονη φημολογία για τα πάντα γύρω από τον πολυαναμενόμενο πριγκιπικό γάμο.

Από το νυφικό μέχρι την εκκλησία που θα τελεστεί, οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα όσον αφορά το δεύτερο αυτό σκέλος, τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει ήδη τον δρόμο τους αφού φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα στην Daily Mail δείχνουν την μέλλουσα νύφη να βγαίνει από το Αββαείο του Γουέστμίνστερ, γεγονός που ερμηνεύεται ως ένδειξη πιθανότερης επιλογής.

Μάλιστα στην εμφάνισή της αυτή ήταν η πρώτη φορά που ως μέλος της βασιλικής οικογένειας πια, συνοδευόταν από άντρες της προσωπικής φρουράς της. Ναι, τώρα έχει και τέτοια!

Κατά τα άλλα, έντονη φημολογία υπάρχει και για το που θα μείνει το ζευγάρι μετά τον γάμο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Γουίλιαμ θα πάρει τη γυναικούλα του και θα πάνε να ζήσουν στην εξοχή της Βόρειας Ουαλίας όπου ο ίδιος θα συνεχίσει να υπηρετεί στη Βρετανική αεροπορία.

Σύμφωνα με τις επικρατέστερες πληροφορίες το νεαρό ζευγάρι θα ζήσει σε ένα μοντέρνο και άκρως οικολογικό παραμυθένιο σπίτι στην εξοχή μακριά από καθετί που μέχρι τώρα θα θεωρούνταν δεδομένο για τον δεύτερο σε διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο πρίγκιπα.

Τέλος, ένα ακόμη ζήτημα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει η γαλαζοαίματη έστω και εξ' αγχιστείας Κέιτ, είναι το θέμα των γονιών της. Οι συμπέθεροι της βασιλικής οικογένειας δεν είθισται να απολαμβάνουν και ιδιαίτερα ευνοϊκής μεταχείρισης και κρατιούνται πάντα "εκτός".

Με αυτή τη λογική, κατά πάσα πιθανότητα, η Κέιτ δεν θα ξανακάνει ποτέ Χριστούγεννα, ή οποιαδήποτε άλλη οικογενειακή γιορτή με τους δικούς της αφού ενώ η ίδια θα βρίσκεται πάντα μαζί με τη Βασίλισσα και τους υπόλοιπους εστεμμένους, οι Μίντελτον δεν θα λάβουν ποτέ πρόσκληση να συμμετέχουν στα της βασιλικής οικογένειας.

Προφανώς όμως οι γονείς της, Μάικλ (Michael) και η Κάρολ Μίντλετον (Carole Middleton) δεν θεωρούν το συγκεκριμένο κομμάτι σημαντικό μπροστά στην ευτυχία της κόρης τους, ή ακόμη περισσότερο στην πιθανότητα να τη δουν βασίλισσα της Αγγλίας κάποια μέρα. Δεν είναι και λίγο, εδώ που τα λέμε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα