Ο Γουέσλι Σνάιπς έφαγε τρία χρόνια για φοροδιαφυγή

22.11.2010
Ούτε στον ύπνο του δεν το φανταζόταν αυτό που του έλαχε του 48χρονου πρωταγωνιστή της τριλογίας επιστημονικής φαντασίας "Blade".


Ούτε στον ύπνο του δεν το φανταζόταν αυτό που του έλαχε του 48χρονου πρωταγωνιστή της τριλογίας επιστημονικής φαντασίας "Blade".

Ύστερα από απόφαση του αρμόδιου για την υπόθεσή του ομοσπονδιακού δικαστή, ο Γουέσλι Σνάιπς (Wesley Snipes) οφείλει να παραδοθεί άμεσα στις αρχές και να εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών για φοροδιαφυγή.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ο Σνάιπς είχε κατηγορηθεί το 2008 για τρία πλημμελήματα που αφορούσαν "εκ προθέσεως παραλείψεις δήλωσης εισοδημάτων", για τα οποία προφανώς κρίθηκε ένοχος και τώρα ήρθε η ώρα να εκτίσει την ποινή του.

Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού αντέδρασε ζητώντας νέα δίκη, αλλά ο δικαστής Γουίλιαμ Τερέλ (William Terrell) απέρριψε το αίτημά του τονίζοντας ότι ο Σνάιπς είχε μια δίκαιη δίκη της οποίας το αποτέλεσμα θα πρέπει να σεβαστεί.

Και ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία ως προς το σωφρονιστικό ίδρυμα που θα φιλοξενήσει τον ηθοποιό, ο δικηγόρος του ενημέρωσε τους φίλους και θαυμαστές του μέσω μιας δήλωσης που δημοσίευσε στο διαδίκτυο. "Ο Γουέσλι είναι πολύ απογοητευμένος, αλλά παραμένει δυνατός και θετικός", έλεγε συγκεκριμένα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα