Θα συνεχίσω να πίνω «Πρωινό καφέ»

26.01.2007
Το 2007 έκανε ποδαρικό στην Ελεονώρα με το καλύτερο δώρο. Τον Ιανουάριο συνεχίζει να έχει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που την έκαναν να ξεχωρίσει και τον περασμένο Δεκέμβριο. Δεύτερη χρονιά στο τιμόνι της μακροβιότερης ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης και στην πρώτη θέση σύμφωνα με την AGB. Κι όλα αυτά όταν οι φήμες οργιάζουν για επιστροφή της Μενεγάκη στον ANT1!

Η καινούργια χρονιά της πάει. Και η συνέντευξή μας αποδείχτηκε γουρλίδικη, αφού λίγα λεπτά αφότου μιλήσαμε μαζί της τυχερός τηλεθεατής κατάφερε να «σπάσει» το γρίφο του τηλεοπτικού παιχνιδιού της εκπομπής και να κερδίσει 30.600 ευρώ!

Ενώ είδαμε τον «Πρωινό καφέ» να ξεκινά κάπως «μουδιασμένα» στις τηλεθεάσεις, εδώ και αρκετό καιρό σας βλέπουμε να έχετε στρογγυλοκαθίσει στο θρόνο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης». Σας αγχώνει καθόλου η πρωτιά;

«Δεν πιστεύω σε βασίλισσες, θρόνους και στέμματα. Εγώ κάνω μόνο τη δουλειά μου και χαίρομαι που έχει απήχηση στον κόσμο».

Πόση ασφάλεια νιώθετε όταν κατά καιρούς βγαίνουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι «τρίζει» η θέση σας στον «Πρωινό καφέ» και όλο και κάποια παρουσιάστρια εμφανίζεται ως πιθανή αντικαταστάτριά σας; Στις αρχές γινόταν λόγος για τη Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ τώρα μιλούν για πιθανή επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. Πώς τα ακούτε όλα αυτά;

«Η ζωή μού έχει δώσει πολλά όμορφα πράγματα και ένα από αυτά είναι και ο Πρωινός καφές... Όταν ξεκίνησα την τηλεόραση, ήθελα οπωσδήποτε να δουλέψω στον ΑΝΤ1 και να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Άλλωστε, γιατί να φοβηθώ για τη θέση μου; Τα νούμερά μας είναι ικανοποιητικά και πάνω απ όλα μέσα από τις επαφές μου με τους ανθρώπους του σταθμού έχω εισπράξει την εμπιστοσύνη και την ικανοποίησή τους».

Πώς βλέπετε τον ανταγωνισμό στη φετινή πρωινή ζώνη;

«Ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ άγριος και μεγάλος και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά».

Πιστεύετε στο «μάτι»; Στην τύχη;

«Και βέβαια πιστεύω. Πιστεύω κυρίως στην αρνητική ενέργεια που μπορεί να εισπράττεις από ορισμένους ανθρώπους. Ειδικά όταν είσαι καλοπροαίρετος, γίνεσαι δέκτης της αρνητικής ενέργειας πιο εύκολα. Όσον αφορά την τύχη, πιστεύω ότι πρέπει να την κυνηγάς και να μην περιμένεις παθητικά να σου έρθει στο πιάτο».

Συνεχώς ασχολούνται με τα προσωπικά σας. Γιατί πιστεύετε ότι σας έχουν προσάψει χιλιάδες «ανομολόγητους» και «φλογερούς» έρωτες; Τώρα τελευταία μάλιστα είδαμε να δημοσιεύονται και κάποιες φωτογραφίες σας σε νυχτερινό μαγαζί όπου σας συνόδευε νεαρός αγνώστων στοιχείων και όλοι μίλησαν για νέο έρωτα. Τελικά, τι είναι μύθος και τι πραγματικότητα;

«Μύθος είναι κάτι που απέχει από την πραγματικότητα. Εσείς διαβάζετε τους μύθους, ενώ εγώ ζω την πραγματικότητα, που απέχει πολύ από αυτό που δημοσιεύεται».

Είστε ερωτευμένη αυτή την περίοδο; Θα θέλατε η νέα χρονιά να σας φέρει ένα μεγάλο έρωτα;

«Ο έρωτας δεν είναι προϋπόθεση για να είμαι καλά και ευτυχισμένη. Έχω ηρεμία, ησυχία και ισορροπία στη ζωή μου. Ασχολούμαι με τη δουλειά μου, τους φίλους μου, το σπίτι μου και με τον εαυτό μου».

Backstage παραλειπόμενα
1. Γουρλίδικο το ΛΟΙΠΟΝ για τον «Πρωινό καφέ», μιας και την ημέρα της συνέντευξής μας στα παρασκήνια της εκπομπής ο Σπύρος Μαρουλής από τα Χανιά έπειτα από δύομισι μήνες τζακ ποτ κατάφερε να αναγνωρίσει τη φωνή της Δόμνας Κουντούρη στον τηλεοπτικό γρίφο κι έτσι να κερδίσει 30.600 ευρώ.
2. Καλεσμένοι της εκπομπής, οι συντελεστές της παράστασης «Πολύ κακό για το τίποτα» Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου και Θάλεια Ματίκα με «τρελή» διάθεση εισέβαλαν στο πλατό και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων έκαναν απίστευτες πλάκες.
3. Το μουσικό πανηγύρι της παρέας των συνεργατών απογειώθηκε όταν σαν σε χορωδία τραγουδούσαν το νέο σουξέ της Έφης Θώδη «Α far l amore comincia tu» της Ραφαέλα Καρά.
4. Η χημεία μαγική. Σ αυτό συμβάλλουν η ιδιαίτερη ενότητα φόβος και τρόμος του Θέμου Αναστασιάδη οι «κουτσομπόλες», οι διατροφικές συμβουλές του πάντα φιλικού Δημήτρη Γρηγοράκη, η πάντα έγκυρη Λίτσα Πατέρα και οι λιχουδιές του Αλέξανδρου Παπανδρέου.
5. Βρήκε το κοινό της! Τα αρχικά «σύννεφα» της AGB έχουν εξαφανιστεί οριστικά και η παρέα του «Καφέ» φλερτάρει καθημερινά την πρώτη ή τη δεύτερη θέση του σκληρού πρωινού ανταγωνισμού.