Δύο δώρα για την Μπρίτνεϊ.

04.12.2008
Η Μπρίτνει Σπίαρς τα κατάφερε πάλι: αναδείχθηκε το πιο "ψαγμένο" πρόσωπο στη μηχανή αναζήτησης Yahoo για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ αυτή είναι η έβδομη φορά που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Είναι τα πάνω της και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει! Την περασμένη Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, μετά από μια σαρωτική εμφάνιση στο βρετανικό X-Factor, που συγκέντρωσε σχεδόν 13 εκατ. τηλεθεατές, γιορτασε τα γενέθλιά της με μια ακόμη λαμπρή εμφάνιση στην εκπομπή "Good morning America", όπου παρουσίασε και το καινούργιο της άλμπουμ.

Ενώ ο μικρός γιός της 27χρονης Μπρίτνεϊ παρακολουθούσε τη μητέρα του από τα παρασκήνια της εκπομπής, οι διοργανωτές του προγράμματος της πρόσφεραν μια πολυόροφη τούρτα για να την ευχαριστήσουν για το εντυπωσιακό θέαμα, διακοσμημένη με το όνομα της καινούργιας συλλογής της, "Circus". Κι έτσι υποθέτουμε ότι πάτσισαν.

Όμως η Μπρίτνει είχε ακόμη μια κατάκτηση της τελευταίες μέρες, καθώς αναδείχθηκε το πιο "ψαγμένο" πρόσωπο στη μηχανή αναζήτησης Yahoo, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ αυτή είναι η έβδομη φορά που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Η επίδοσή της δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, ενώ είναι γεγονός ότι η "πριγκίπισσα της ποπ" βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά.

Η ζωή της θα μπορούσε να γίνει σήριαλ, αφού διαθέτει όλα τα συστατικά της επιτυχίας: έρωτες, έντονα ξεσπάσματα, από ξύρισμα του κεφαλιού μέχρι και εγκλεισμό σε ψυχιατρείο, κόντρες με τους παπαράτσι, δικαστικές διαμάχες για την κηδεμονία των παιδιών και της προσωπικής της ελευθερίας και τώρα ένα καινούργιο άλμπουμ.

"Πέρσι ήταν νούμερο ένα για τα λάθη που έκανε στην ζωή της, και φέτος είναι πάλι στην κορυφή γιατί κατάφερε να τα διορθώσει", δήλωσε εκπρόσωπος του "Yahoo", της μηχανής αναζήτησης που διεξήγαγε την έρευνα.

"Στους ανθρώπους αρέσουν οι ιστορίες εξιλέωσης. Δεν μπορεί να έχεις ένα δημόσιο, σοβαρό ξέσπασμα και να μην ενδιαφέρει τον κόσμο. Για να ζήσει μια ανάλογη ζωή ένας μέσος άνθρωπος θα χρειαζόταν 50 χρόνια, αυτή τα έκανε όλα μέσα σε 27χρόνια . Καλώς ήρθατε στον 21ο αιώνα!" συμπλήρωσε η κυρία Τσαν, στο BBC.

Η Μπρίτνει άφησε πίσω της στη λίστα, το World Wrestling Entertainment (ψυχαγωγικό κανάλι πάλης), τον πρώτο μαύρο Πρόεδρο της Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα, την πιο διάσημη έφηβη της Αμερικής, Μίλι Σάιρους και το on line παιχνίδι "Rune Scape" που συμπληρώνουν την πεντάδα.

Η ηθοποιός Τζέσικα Αλμπα, η σειρά "Naruto", η τραγουδίστρια και ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν, η Αντζελίνα Τζολί και τέλος το τάλεντ σώου "American Idol" συμπληρώνουν την δημοφιλέστερη δεκάδα του Yahoo.

Το αποτέλεσμα της έρευνας βασίζεται στο απόλυτο μέγεθος ανάπτυξης, σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, που δείχνει ποια θέματα επικράτησαν στην επιφάνεια. Οι χρήστες και οι επιλογές τους δεν αποκαλύπτονται.