Ο Ροντρίγκεζ γιορτάζει με Μαντόνα και πρώην.

01.12.2008
Ο Αλεξ Ροντρίγκεζ κατάφερε να γιορτάσει την "Ημέρα των Ευχαριστιών" και με τις δύο γυναίκες του. Την πρώην Σύνθια και μητέρα των παιδιών του, και την νυν "Βασίλισσα της ποπ", Μαντόνα σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Daily News".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Daily News", ο μπεϊζμπολίστας, Αλεξ Ροντρίγκεζ έγινε "λάστιχο" για να γιορτάσει την "Ημέρα των Ευχαριστιών" και με τις δύο γυναίκες του: την πρώην συζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Σύνθια και την νυν, "Βασίλισσα της ποπ", Μαντόνα .

Ο Ροντρίγκεζ ξύπνησε από νωρίς για να τα προλάβει όλα. Πήρε πρωινό παρέα με τον μάνατζερ του, Γκάι Όσερυ στο Μαιάμι, και μετά πήγε στην Σύνθια, που είχε ήδη ετοιμάσει την παραδοσιακή γαλοπούλα και τον περίμενε στο στρωμένο τραπέζι μαζί με τις δύο κόρες τους, την 4χρονη, Νατάσα και την μόλις 7 μηνών, Έλλη.

Έμεινε εκεί μέχρι αργά το απόγευμα και σχεδόν τρέχοντας, κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο της Μαντόνα, όπως ανέφερε το δημοσίευμα. Αυτό ήταν το δεύτερο ραντεβού τους μετά από πολλές ημέρες. Πρόσφατα, είχε φωτογραφηθεί να παρακολουθεί από τις πρώτες θέσεις την συναυλία που έδωσε η αγαπημένη του στο στάδιο "Dolphin" στο Μαιάιμι, όπου η 50χρονη τραγουδίστρια, φανέρωσε την αδυναμία της σ' αυτόν κοιτάζοντάς τον στα μάτια σε όλα τα ρομαντικά τραγούδια της.

Η παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα "Sticky and Sweet" ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, έχοντας ενισχύσει την περιουσία της Μαντόνα κατά 207,5 εκατομμύρια δολάρια, από το καλοκαίρι.

Αυτά είναι τα τουλάχιστον τα δηλωμένα έσοδα από τις στάσεις που έκανε στην Ευρώπη και τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στην Αμερική, όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός της τουρνέ Άρθουρ Φόγκελ.

Αν σε αυτά προστεθούν και οι εισπράξεις από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στην Νότια Αμερική, το ποσό ανεβαίνει στα 282 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ρεκόρ εισπράξεων, αφού καμία άλλη σόλο τραγουδίστρια δεν έχει καταφέρει να μαζέψει τόσα χρήματα από παγκόσμια περιοδεία.

Η εργασιοθεραπεία της λοιπόν, απέδωσε διπλά, δεν την βοήθησε μόνο να ξεπεράσει το διαζύγιο, αλλά γέμισε και τις τσέπες της. Εντωμεταξύ, το διάστημα αυτό η Μαντόνα θάβει και τις τελευταίες αναμνήσεις που είχε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη.

Μαζεύει τις κοινές τους φωτογραφίες που στόλιζαν το σπίτι και αφήνει μόνο αυτές που είναι μαζί με τα παιδιά τους, ενώ διέγραψε και το κοινό τους μήνυμα υποδοχής στον τηλεφωνητή.

Ενώ, πακετάρει ακόμη και τα δώρα που της είχε κάνει ο Γκάι στην διάρκεια των 8 χρόνων που ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, η "βασίλισσα της ποπ" δεν παύει με κάθε τρόπο να μας υπενθυμίζει ότι έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της!