Ο Notis γίνεται γραμματόσημο

20.11.2008
Τι κοινό έχουν ο Νότης Σφακιανάκης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η βασίλισσα της Αγγλίας; Ακόμη τίποτα, αλλά λίαν συντόμως θα έχουν, καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ,

Τι κοινό έχουν ο Νότης Σφακιανάκης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η βασίλισσα της Αγγλίας; Ακόμη τίποτα, αλλά λίαν συντόμως θα έχουν, καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο δημοφιλής τραγουδιστής δέχθηκε μια άκρως τιμητική πρόταση από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και την αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Τι περιλαμβάνει αυτή η πρόταση; Εκδόση συλλεκτικής σειράς γραμματοσήμων που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2009 και θα αποτυπώνουν τη φωτογραφία του. Μάλιστα, για το λόγο αυτό δεν θα χρησιμοποιηθεί κάποια από τις ήδη γνωστές φωτογραφίες του τραγουδιστή, αλλά θα πραγματοποιηθεί ειδική φωτογράφηση.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό κοινό αλλά και τους απανταχού ομογενείς και έτσι οι υπεύθυνοι του marketing στα ΕΛ.ΤΑ. θεώρησαν ιδιαίτερα έξυπνη αυτή την κίνηση, στο πλαίσιο της ιδιαίτερα επιθετικής πολιτικής που αναπτύσσει αυτή την περίοδο ο οργανισμός.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν επικοινωνήσει με δύο ακόμη δημοφιλείς καλλιτέχνες, προκειμένου να τυπωθούν οι φωτογραφίες τους σε γραμματόσημα, και αυτές τις μέρες περιμένουν οριστική απάντηση. Πρόκειται για μια τραγουδίστρια αλλά και έναν ηθοποιό ιδιαίτερα δημοφιλή στα νεανικά κοινά.

Το τελευταίο διάστημα ο Notis προετοιμάζει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου θα συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή. Ένα πρόγραμμα καθαρά διασκεδαστικό, καθώς στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ο κόσμος θέλει κυρίως να περάσει καλά και λιγότερο να παρακολουθήσει ένα ακριβό σόου.

Β.Σ.