Η Μαντόνα ανοίγει σχολείο.

17.11.2008
Τι αν και αν συνεχίζει να βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα" εξαιτίας του διαζυγίου της, αλλά και της σχέσης με τον αστέρι του μπέιζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ, η Μαντόνα απτόητη συνεχίζει την παγκόσμια συναυλία της στην Αμερική και παράλληλα αναπτύσσει την φιλανθρωπική πλευρά της. Αυτή τη φορά ζητάει από τους οπαδούς της να βάλουν "το χέρι στην τσέπη" και να την στηρίξουν οικονομικά για να ανοίξει σχολείο στην Αφρική.

Τι αν και αν συνεχίζει να βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα" εξαιτίας του διαζυγίου της, αλλά και της σχέσης με τον αστέρι του μπέιζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ, η Μαντόνα απτόητη συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της στην Αμερική και παράλληλα αναπτύσσει την φιλανθρωπική δράση της.

Αυτή τη φορά ζητάει από τους οπαδούς της να βάλουν "το χέρι στην τσέπη" και να την στηρίξουν οικονομικά για να ανοίξει ένα σχολείο στην Αφρική. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, η "βασίλισσα τη ποπ" στέλνει ένα βίντεο-μήνυμα, λέγοντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα ένα μεγάλο της όνειρο, να δημιουργηθεί ένα σχολείο για τα κορίτσια του Μαλάουι, τόπο γέννησης του υιοθετημένου της γιου Ντέιβιντ Μπάντα.

Συνεχίζοντας η Μαντόνα τονίζει "ότι -έχοντας ζήσει από κοντά τους ανθρώπους εκεί- ένοιωθε εδώ και καιρό την ανάγκη να βοηθήσει. Βρήκε λοιπόν, πως ο καλύτερος τρόπος είναι η δημιουργία ενός σχολείου θηλέων, αφού οι ευκαιρίες που δίνονται στα κορίτσια να βελτιώσουν το μορφωτικό τους επίπεδο είναι, ως τώρα, ανύπαρκτες.

Ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες φτώχειας αλλά και το φόβο των μολυσματικών ασθενειών όπως το AIDS που μαστίζει. "Καταλαβαίνετε γιατί κάθε δωρεά είναι πολύτιμη και προσωπικά θα αναλάβω αυτό το έργο τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα", υποσχέθηκε στους πιστούς φίλους της.

Η Μαντόνα επισκέπτεται τακτικά το Μαλάουι, από τότε που υιοθέτησε μαζί με τον πρώην άντρα της Γκάι Ρίτσι, τον 3χρονο Ντέιβιντ. Ενώ το ανώτατο δικαστήριο ενέκρινε την υιοθεσία μόλις τον περασμένο Μάιο, μετά από δύο χρόνια σκληρών νομικών μαχών.

Η 50χρονη σταρ φαίνεται ότι ακολουθεί το παράδειγμα της Όπρα, που το 2007, εγκαινίασε σχολείο στην Αφρική κοντά στην πόλη που μεγάλωσε, το Γιοχάνσμπουργκ και προσφέρει όπως η ίδια έχει δηλώσει: "στα παιδιά τα εφόδια να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο στην ζωή τους".

Και όσες αναρωτιέστε τι νέα υπάρχουν από την προσωπική ζωή της Μαντόνα η κολλητή της φίλη Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν την έχει ξαναδεί τόσο καλά: "Εχει γυρίσει σελίδα, και αυτό που την ενδιαφέρει τώρα είναι να περνάει καλά", ανέφερε η ηθοποιός στην εφημερίδα "Daily Mail", ενώ πρόσφατα την εντόπισαν να διασκεδάζει παρέα με την ηθοποιό Κέιτ Χάντσον και τον μπειζμπολίστα Αλεξ Ροντρίγκεζ. Η Μαντόνα όσο βρίσκεται "μίλια μακριά" έχει εμπιστευτεί τον αγαπημένο της σε καλά χέρια!