Η Μπρίτνει ζει σε φυλακή!

18.11.2008
Η Μπρίτνει Σπίαρς παρομοιάζει την τωρινή ζωή της χειρότερη και από φυλακή. Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "Sun", η "πριγκίπισσα της πόπ" μπορεί να δείχνει αναγεννημένη, αλλά η ίδια νοιώθει " εγκλωβισμένη σε μια ζωή που στερείται δράσης και πάθους".

Η δικαστική απόφαση που παραχώρησε οριστικά την επιμέλεια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στον πατέρα της έχει κοστίσει πολύ στην "πριγκίπισσα της ποπ", σε σημείο που η ίδια παρομοιάζει την τωρινή ζωή της χειρότερη και από φυλακή.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "Sun", η πολύπαθη τραγουδίστρια, μπορεί να δείχνει αναγεννημένη, αλλά μέσα της νοιώθει "εγκλωβισμένη σε μια ζωή που στερείται δράσης και πάθους".

Η Μπρίτνεϊ πριν από δύο χρόνια "έπιασε πάτο", αλλά κατάφερε να διαψεύσει τις προβλέψεις και να βγει και πάλι στην επιφάνεια. Ακόμη βέβαια βρίσκεται υπό την πλήρη κηδεμονία του πατέρα της, αλλά μπορεί πλέον να περνάει περισσότερες ώρες με παιδιά της και η καριέρα της βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Ίσως αυτό κάνει ακόμη εντονότερους του περιορισμούς που της έχουν επιβληθεί: "Υπάρχουν μέρες που νοιώθω πολύ καλά, αλλά και μέρες που έχω τις μαύρες μου. Ακόμη και όταν βρίσκεσαι στην φυλακή ξέρεις ότι κάποτε θα έρθει η ημέρα που θα βγείς. Θα είσαι ελεύθερη. Όμως, η κατάσταση που βιώνω δεν έχει τέλος".

Η Σπίαρς, που πρόσφατα κυκλοφόρησε καινούργιο άλμπουμ και θα κάνει έκτακτη εμφάνιση στο σώου ταλέντων, "Χ Factor", νοιώθει ακόμη ότι "πληρώνει" για το δημόσιο ξεπεσμό της, το ξύρισμα του κεφαλιού της και την απώλεια της κηδεμονίας των γιών της.

"Σκέπτομαι ότι όλα τώρα είναι υπό έλεγχο. Αν δεν βρισκόμουν υπό περιορισμό, θα αισθανόμουν πραγματικά απελευθερωμένη. Όταν τους λέω πως αισθάνομαι, κάνουν ότι με καταλαβαίνουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν ακούν τίποτα. Όταν κάποιος κάνει λάθος στην δουλειά του, μπορεί να προχωρήσει, αλλά εγώ θα πρέπει να πληρώνω για πολύ καιρό ακόμη. Ποτέ δεν ήθελα να καταλήξω φυλακισμένη. Ηθελα πάντα να νοιώθω ελεύθερη. Νομίζω ότι έμαθα το μάθημα μου, φτάνει πιά!", δηλώνει γεμάτη παράπονο.