Η Βίσση είχε τροχαίο στο Λονδίνο

18.11.2008
Ολη η αφρόκρεμα της κοσμικής ζωής του τόπου είχε μετακομίσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Λονδίνο. Πρωταγωνίστρια όμως ήταν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ολη η αφρόκρεμα της κοσμικής ζωής του τόπου είχε μετακομίσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Λονδίνο. Πρωταγωνίστρια όμως ήταν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, η οποία συμμετείχε στο charity gala της φιλανθρωπικής οργάνωσης Life Αction Τrust. Η τραγουδίστρια ωστόσο πέρασε και μια μικρή περιπέτεια στην αγγλική πρωτεύουσα... Η Άννα παρέμεινε στο Λονδίνο αρκετές μέρες πριν από το γκαλά αλλά και αφού τελείωσε. Μία από τις μέρες που ακολούθησαν και καθώς οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο της αγγλικής πρωτεύουσας ξαφνικά από ένα πεζοδρόμιο πετάχτηκε μια γυναίκα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της, τρομοκρατώντας όχι μόνο την ίδια, αλλά και όσους είδαν τι ακριβώς συνέβη, που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος. Η Άννα για να αποφύγει να χτυπήσει τη γυναίκα έστριψε το τιμόνι της προς άλλη κατεύθυνση, ενώ έδειχνε φανερά σοκαρισμένη.

Μάλιστα, βγήκε αμέσως έξω για να δει μήπως η γυναίκα είχε τραυματιστεί και να καλέσει ασθενοφόρο για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Και η ίδια όμως ήταν σε άσχημη κατάσταση. Έτσι, μεταφέρθηκε στο Royal Hospital, για να της γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Στο νοσοκομείο κατέφθασε άμεσα και ο αγαπημένος της Χρήστος Ψωμόπουλος, για να μάθει τι της συνέβη και να τη στηρίξει. Τέλος καλό, όλα καλά, καθώς διαπιστώθηκε ότι η Άννα δεν είχε τραυματιστεί, ενώ και η γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά στο αμάξι της την είχε βγάλει καθαρή. Μόνο κάποιες ζημιές είχε το αυτοκίνητο της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, κάτι όμως που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα κανέναν.