Όταν ο πρίγκιπας William άφησε τον αδελφό του, πρίγκιπα Harry στο «διαβάστηκε» - Μία ιδιαίτερα κομβική στιγμή

27.11.2023
Όταν ο πρίγκιπας William άφησε τον αδελφό του, πρίγκιπα Harry στο «διαβάστηκε» - Μία ιδιαίτερα κομβική στιγμή
Photo: @autumn.ying
Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου «γείωσε» πολύ άσχημα τον μικρότερο αδελφό του λίγες ώρες πριν από τον θάνατο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το νέο βιβλίου του royal editor Omid Scobie, ο οποίος είναι στενός φίλος των Sussexes και έχει ήδη γράψει ένα βιβλίο γι' αυτούς, και έχει προκληθεί μια αναστάτωση στο παλάτι και στους royals γενικότερα. Το νέο βιβλίο έχει τίτλο Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival και βγάζει πολλά... άπλυτα στη φόρα!

Endgame

Πολλές οι αποκαλύψεις, όμως εστιάζουμε σε μία, όπως τη δημοσιεύει η Page Six που έχει ήδη λάβει ένα αντίτυπο, και αφορά στο πώς η προσπάθεια του Harry να επικοινωνήσει με τους δικούς του που βρισκόταν ήδη στη Σκοτία, τις τελευταίες ώρες της ζωής της Ελισάβετ, έπεσε στο κενό, καθώς και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό ο αδελφός του.

«Ο William τον αγνόησε», υποστηρίζει ο Scobie επικαλούμενος πηγές μέσα στην οικογένεια συμπληρώνοντας πως ο «μεγάλος» ξεκάθαρα δεν ήθελε να τον δει. Ο Harry προσπαθούσε να δει αν προλάβαινε τη γιαγιά του που βρισκόταν στο Balmoral, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή αλλά ο William τον άφησε στο διαβάστηκε» και εκείνος αναγκάστηκε να μισθώσει ένα ιδιωτικό τσάρτερ, το οποίο, μάλιστα του κόστισε $30,000, αλλά τη γιαγιά του δεν την πρόλαβε.

Στο μεταξύ, ο William ήταν ήδη στον δρόμο για το Balmoral σε ένα τζετ μαζί με τον θείο του, πρίγκιπα Edward και τη σύζυγο εκείνου, Sophie ενώ ο Harry δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε εκεί.

Όπως έγινε γνωστό, η είδηση για τον θάνατο της βασίλισσας ήρθε ενώ εκείνος ήταν στον... αέρα!

«Ο Harry ήταν απαρηγόρητος. Η σχέση του με τη γιαγιά του σήμαινε πολλά για εκείνον. Ήταν σίγουρος πως εκείνη θα ήθελε εκείνος να μάθαινε τα νέα πριν από τον υπόλοιπο κόσμο», εκμυστηρεύτηκε ένας φίλος του δούκα του Sussex στον Scobie. «Θα μπορούσαν να περιμένουν λίγο ακόμη, δεν θα άλλαζε πολύ τα σχέδιά τους αλλά ουδείς το σεβάστηκε», συνέχισε η πηγή.

Ο Harry εξέδωσε επίσημη δήλωση για τον θάνατο της γιαγιάς του - Οι λέξεις που χρησιμοποίησε για τη Meghan μόνο τυχαίες δεν ήταν

Οι σχέσεις των δύο αδελφών ξεκίνησαν να χαλάνε από τη στιγμή που ο Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle εγκατέλειψαν τους βασιλικούς τους ρόλους το 2020 και με τον καιρό έγιναν σχεδόν μηδενικές, μέχρι και εχθρικές σύμφωνα με πολλούς, ειδικά μετά και την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του «μικρού» με τίτλο Spare, όπου βγάζει στο φως πολλά μυστικά της οικογένειας αλλά και της μεταξύ των δύο αδελφών σχέσης.

Φως στο τούνελ δε φαίνεται, καθώς μόνο χειρότερα γίνονται τα πράγματα κάθε χρόνο, αλλά τελικά, ίσως αυτή είναι η νέα πραγματικότητα και θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτή.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.11.2023 - 19:08