"Meghan Markle είσαι μεγάλη υποκρίτρια" - Η νέα επίθεση που δέχεται η δούκισσα του Sussex έρχεται ύστερα από δική της αποκάλυψη

21.10.2022
"Meghan Markle είσαι μεγάλη υποκρίτρια" - Η νέα επίθεση που δέχεται η δούκισσα του Sussex έρχεται ύστερα από δική της αποκάλυψη
Στο "μάτι του κυκλώνα" και πάλι η Meghan Markle, η οποία πρόσφατα υποστήριξε ότι τερμάτισε τη συνεργασία της με το τηλεοπτικό παιχνίδι "Deal or No Deal" καθώς ένιωσε ότι τη "μείωνε ως... χαζογκόμενα", bimbo ήταν η συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποίησε, για την ακρίβεια.

Στο τελευταίο της Podcast η δούκισσα του Sussex υποστήριξε ότι έφυγε από το πλατό του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού καθώς "βαρέθηκε την έντονη αντικειμενοποίησή της που εστίαζε αποκλειστικά στην ομορφιά και όχι στο μυαλό".

Αρχικά, προέκυψε αντίδραση από "συνάδελφό" της στο σετ που διαφώνησε έντονα με τα όσα είπε η Meghan και με γενικότερες αντιδράσεις που υποστήριζαν γενικότερα ότι "ήξερε πολύ καλά που έμπλεκε" και ότι "το παιχνίδι ήταν πολύ συγκεκριμένο, δηλαδή, τι άλλο περίμενε".

Το ζήτημα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς με αυτή την αφορμή ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα social media με χρήστες να έχουν εντοπίσει το αμέσως επόμενο επαγγελματικό βήμα της Meghan -μετά την εκπομπή με τη βαλίτσα που την υποβάθμιζε τόσο πολύ όσο υποστήριζε, δηλαδή- και που μάλλον εκείνη έχει ξεχάσει, ή έστω, θα ήθελε να έχει ξεχάσει.

Μετά το τόσο σεξιστικό βίωμα στην τηλεόραση, η δούκισσα εμφανιστηκε στο πρώτο επεισόδιο του 90210, όπου ανέλαβε τον ρόλο της Wendy, την οποία ο φακός 'τσάκωσε' να... "περιποιείται " τον Ethan Ward (τον οποίο έπαιζε ο Dustin Milligan) στο κλιπ που μπορείς να δεις στη συνέχεια.

Μερικά από τα σχόλια που ακολούθησαν είχαν να κάνουν με το ότι η ίδια "αντικειμενοποιεί" τον εαυτό της κατά το δοκούν ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν στο "πόσο θύμα θέλει μονίμως να παρουσιάζει τον εαυτό της".

"Υποκρίτρια" και "ψεύτρα" ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που προέκυπταν ξανά και ξανά και αυτά όλα έρχονται στον αντίποδα της θετικής εικόνας που άφησε σε πολύ κόσμο η τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο Variety.