Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Γιατί ανησυχούν για τον πέμπτο κύκλο του The Crown;

20.10.2022
Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Γιατί ανησυχούν για τον πέμπτο κύκλο του The Crown;
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry φέρoνται να ανησυχούν ότι η συνεργασία τους με το Netflix για ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ, θα μπορούσε να φανεί ως μια επιδοκιμασία του The Crown του ίδιου δικτύου, το οποίο κατά κάποιο τρόπο έχει ήδη προκαλέσει προβληματισμό στο παλάτι ενόψει της επερχόμενης πέμπτης σεζόν του. (Πριν από λίγες μέρες, ο εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού John Major χαρακτήρισε τις φημολογούμενες σκηνές της σειράς που απεικονίζουν τον πρίγκιπα Κάρολο να σχεδιάζει να εκδιώξει τη βασίλισσα, ως «ανοησία»).

Είναι σαφές ότι είναι άβολο το γεγονός και μόνο ότι συνεργάζονται με το ίδιο δίκτυο, η σειρά του οποίου αποτελεί «απειλή» για το παλάτι. Τι θα γίνει αν ο πρίγκιπας Harry θα κληθεί να σχολιάσει το «The Crown» και ειδικά αυτόν τον κύκλο, τον οποίο υποτίθεται ότι βίωσε ως μικρό παιδί;

Ο συγγραφέας Richard Fitzwilliams είπε πρόσφατα στη Sun ότι οι Sussexes «ανησυχούν» για τη «δημόσια εικόνα τους» υπό το πρίσμα των αντιδράσεων για το The Crown, «ειδικά δεδομένου ότι στην Αμερική η βασίλισσα ήταν εξαιρετικά σεβαστή και το γνωρίζουν αυτό».

Η Meghan στην πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο της βασίλισσας αποκαλύπτει τι ζητάει στη ζωή, αν επιστρέψει στον κινηματογράφο και ποια είναι η αγαπημένη της ταινία

«Το θέμα είναι ότι η δημόσια εικόνα τους είναι πολύ σημαντική γι 'αυτούς. Είναι πολύ δημοφιλείς σε πολλούς κύκλους», εξηγεί ο Fitzwilliams. «Είχαν μεγάλη υποστήριξη από την Oprah. Έχουν μια συγκεκριμένη ώθηση - αλλά το ερώτημα είναι πόσο σοφά θα τη χρησιμοποιήσουν; Και πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ώθηση που έχουν από το Netflix όταν πρόκειται για αυτήν τη σειρά. Το αν θα μιλήσουν ανοιχτά για το The Crown σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στην αντίληψη του κοινού για αυτούς. Το Netflix έχει σημειώσει μια πολύ ιδιαίτερη βασιλική επιτυχία με το να έχει στο δυναμικό του τους Sussexes αλλά και το The Crown».

Η άποψη του Fitzwilliams έρχεται εν μέσω αντικρουόμενων αναφορών σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο ντοκιμαντέρ των Sussexes στο Netflix. Το Deadline ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι οι αντιδράσεις για το The Crown ανάγκασαν το Netflix να καθυστερήσει το ντοκιμαντέρ μέχρι το 2023, με μια πηγή να λέει: «Ταράχθηκαν στο Netflix και αποφάσισαν να αναβάλουν το ντοκιμαντέρ». Ωστόσο, πολλές πηγές αναφέρουν στο Page Six ότι το ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Να θυμίσουμε ότι ο Harry μίλησε στο παρελθόν για το The Crown στο The Late Late Show, λέγοντας . «Δεν προσποιείται ότι αποτελεί είδηση. Είναι φανταστικό. Αλλά βασίζεται κάπως στην αλήθεια. Φυσικά, δεν είναι αυστηρά ακριβές».