Η Meghan στην πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο της βασίλισσας αποκαλύπτει τι ζητάει στη ζωή, αν επιστρέψει στον κινηματογράφο και ποια είναι η αγαπημένη της ταινία

19.10.2022
Η Meghan στην πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο της βασίλισσας αποκαλύπτει τι ζητάει στη ζωή, αν επιστρέψει στον κινηματογράφο και ποια είναι η αγαπημένη της ταινία
Δύο μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και ενώ έχει λήξει και η επίσημη περίοδος του πένθους, η δούκισσα του Sussex ποζάρει για το εξώφυλλο του Variety και απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις για τα πάντα υπό τον γενικό τίτλο "Η στιγμή της Meghan" (Meghan' s Moment)


Στη συνέντευξη ο Matt Donnelly και στις φωτογραφίες η Ramona Rosales. Το comeback της Meghan Markle εντυπωσιακό, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέτουν το ερώτημα είναι "ποιος νοιάζεται τόσο πολύ, anyway" κρίνοντας ότι τα πάντα είναι πια μία "διακρής αναπαραγωγή των ίδιων και των ίδιων.

Δεν θα διαφωνήσουμε!

Σε κάθε περίτπωση, η νέα -solo- συνέντευξη της δούκισσας είναι γεγονός. Τη διαβάσαμε, συγκεντρώσαμε τα σημεία στα οποία εντοπίσαμε κάποιο ενδιαφέρον και τα παραθέτουμε.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Meghan τι είναι αυτό που θέλει περισσότερο από τη ζωή κι εκείνη απάντησε, "Χαρά. Αυτό. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας, για τους φίλους μας, για τα παιδιά μας για όλους γύρω μας -και να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα".

Η συζήτηση, φυσικά, ξεκίνησε από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ την οποία η Meghan εξήρε ως το πιο λαμπερό παράδειγμα γυναικείας ηγεσίας τονίζοντας πόσο ευγνώμων είναι που μπόρεσε να είναι κοντά στον σύζυγό της και να τον στηρίξει σε μια τέτοια στιγμή. "Νιώθω απέραντη ευγνωμωσύνη που τη γνώρισα και για τον χρόνο που είχα μαζί της. Ήταν μια περίπλοκη στιγμή, όμως ο σύζυγός μου, πάντα αισιόδοξος είπε, "Τώρα είναι ξανά με τον σύζυγό της".

"Θα σκεφτόσασταν ποτέ να επιστρέψετε στην υποκριτική;". Η ερώτηση ήταν πολύ συγκεκριμένη. Η απάντηση, όχι και τόσο! "Όχι. Τελείωσα. Υποθέτω ότι δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ, αλλά η πρόθεσή μου είναι το απόλυτο όχι". Ε, το "απολύτως" το λέει, όμως ένα παραθυράκι το αφήνει μισάνοιχτο -Τι; όχι;

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε επίσης τι θα έλεγε αν τα παιδιά της σε 10 -15 χρόνια την ενημέρωναν ότι θα ήθελαν να κάνουν καριέρα στην ψυχαγωγία. "Θα έλεγα 'τέλεια'", απάντησε η Meghan τονίζοντας πως όταν γίνεσαι γονιός το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βρουν τα παιδιά σου αυτό που τους κάνει απόλυτα χαρούμενους. Θα συμφωνήσουμε απόλυτα και θα προσθέσουμε αυτό που συμπλήρωσε κι εκείνη, διακριτικά. "Είναι δικά μας παιδιά, προφανώς (σ.σ. "δεν φυτρώνουν τα παιδιά" σα να λέει, που και πάλι δίκιο έχει) και άρα μέρη μιας συγκεκριμένης κληρονομιάς και παράδοσης και μιας οικογένειας που θα έχει άλλες προσδοκίες. Εγώ όμως, θέλω να έχουν τη δυνατότητα να χαράξουν τον δικό τους δρόμο και αν αυτός περνά μέσα από την ψυχαγωγία, ας είναι", απαντά η Meghan και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Φυσικά στη συνέχεια μίλησε και για το Archetypes της και για τις συμφωνίες που έκαναν από κοινού με τον Harry και το Netflix και το Spotify όμως εμείς παραθέτουμε δυο άλλα σημεία.

Ένα εκατομμύριο φορές είχε δει την ταινία “When Harry Met Sally” η Meghan και λατρεύει όλες τις ταινίες της Julia Roberts ενώ αυτό που δεν θα έβλεπαν ποτέ με τον Harry είναι κάποια ταινία τρόμου.

"Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάποια ηθοποιό που σε 100 χρόνια από τώρα θα σας ενσάρκωνε ως Meghan;", ρώτησε ο Donelly. "Ελπίζω ότι κατά την προετοιμασία για τον ρόλο να ανακαλύψει την τρυφερή πλευρά μου, την παιχνιδιάρικη, να βρει το γέλιο. Τη χαζομάρα. Ελπίζω πραγματικά να ψάξει και να βρει όλες τις διαστάσεις. Και, φυσικά, μπορεί επίσης να μου τηλεφωνήσει", απάντησε η δούκισσα ποντάροντας, φυσικά, ότι σε 100 χρόνια θα ζει και θα βασιλεύει. Της το ευχόμαστε.

Ζωή Κίττα