Πρίγκιπας Ηarry: Αποκάλυψε σε συνομιλία με 4χρονο με τι ασχολούνται καθημερινά τα παιδιά του Archie και Lilibet

15.10.2022
Πρίγκιπας Ηarry: Αποκάλυψε σε συνομιλία με 4χρονο με τι ασχολούνται καθημερινά τα παιδιά του Archie και Lilibet
Ο πρίγκιπας Ηarry κράτησε τον λόγο του. Αφού έχασε την απονομή των βραβείων WellChild στις 8 Σεπτεμβρίου, λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ την ίδια μέρα, ο πρίγκιπας Harry υποσχέθηκε να συναντήσει διαδικτυακά όλους τους αποδέκτες του βραβείου.

Τα βραβεία WellChild «τιμούν τις εμπνευσμένες ιδιότητες των σοβαρά ασθενών παιδιών και νέων στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με εκείνων που κάνουν αυτό το επιπλέον βήμα για να κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους», σύμφωνα με το site τους. Ο πρίγκιπας Harry είναι χορηγός του WellChild και μέλος της οργάνωσης από το 2007, με τη Μeghan να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις της φιλανθρωπικής οργάνωσης μαζί του το 2018 και το 2019.

Σε μια αξιολάτρευτη συνάντηση που δημοσιεύτηκε στα social media πριν από λίγες μέρες, ο πρίγκιπας Ηarry αποκάλυψε κάποια πράγματα σχετικά με τα δύο παιδιά του, τον τρίχρονο Archie και την ενός έτους Lilibet, ενώ συνομιλούσε με ένα 4χρονο αγόρι που ονομαζόταν Henry Waines και με τους γονείς του.

Ο Henry, ο οποίος κέρδισε το Βραβείο Inspirational Child για ηλικίες 4 έως 6 ετών, έδειξε με περηφάνια την πλακέτα του WellChild στον πρίγκιπα Ηarry, ο οποίος είπε στον Ηenry ότι έπρεπε να του απονείμει το βραβείο αυτοπροσώπως ενώ του ζήτησε συγγνώμη που δεν κατάφερε να συναντηθούν στην απονομή βραβείων. «Δεν πειράζει», απάντησε ο μικρός Henry ενώ κρατούσε ακόμα το βραβείο. Ο πρίγκιπας Harry σημείωσε ότι ο Ηenry ακουγόταν ακριβώς όπως ο γιος του Archie και ότι είχαν την ίδια «τσιριχτή φωνούλα».

Ο Ηenry δεν έδινε και μεγάλη σημασία στο ότι μιλούσε με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας και ρωτούσε με άνεση «πώς είναι ο Archie και η Lilibet». «Τα πάνε υπέροχα», απάντησε ο πρίγκιπας Ηarry πριν αναφέρει ότι ο Archie είναι «πολύ πολυάσχολος» ενώ η Lili «μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη φωνή της».

Μια άλλη νικήτρια του βραβείου η Isabelle Delaney, που τιμήθηκε ως το Επιδραστικό Νεαρό Πρόσωπο για ηλικίες 12 έως 14, σύστησε τον Πρίγκιπα Ηarry σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέλος της οικογένειάς της: τον σκύλο της Hope, ο οποίος εκπαιδεύεται για να γίνει βοηθός της. Η μαμά της Isabelle είπε ότι ο Hope τη βοήθησε να παραμείνει ήρεμη σε θορυβώδη και πολυάσχολα περιβάλλοντα. Ο πρίγκιπας Harry μίλησε επίσης για την αγάπη του για τα σκυλιά: «Σας λέω, όλοι χρειαζόμαστε έναν σκύλο που να μας κρατά ήρεμους. Τώρα έχω τρία σε αυτό το σπίτι. Οπότε βασικά έχουμε πέντε παιδιά».