Πρίγκιπας Harry – Meghan: Η υποβάθμιση έχει αρχίσει και επίσημα στα βασιλικά social media και site

04.10.2022
Πρίγκιπας Harry – Meghan: Η υποβάθμιση έχει αρχίσει και επίσημα στα βασιλικά social media και site
Στις παλιές καλές εποχές στη βασιλική οικογένεια ο πρίγκιπας William με τον αδελφό του πρίγκιπα Harry και τις συζύγους τους Kate και Meghan, ήταν γνωστοί και ως «Fab Four». Η φανταστική τετράδα, δηλαδή. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Γιατί ενώ ο William και η Kate, συνεχίζουν να κατέχουν αυτόν τον τίτλο, το άλλο μισό των «Fab Four» είναι πλέον ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Camila.

Την 1η Οκτωβρίου, η επίσημη σελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο Instagram @theroyalfamily, ανέβασε ένα νέο πορτρέτο των τεσσάρων τους, το βράδυ πριν από την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Δημοσίευσαν την viral φωτογραφία με τη λεζάντα, «Οι Μεγαλειότητες, o Βασιλιάς και η Βασιλική Σύζυγος με τις Βασιλικές Υψηλότητες, τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Τραβήχτηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στις 18 Σεπτεμβρίου από τον @chrisjacksongetty».

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τους τέσσερις ντυμένους στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, να δείχνουν αρκετά στυλάτοι παρόλο που θρηνούσαν τη συγκεκριμένη μέρα.

Φαίνεται ότι η βασιλική οικογένεια θέλει να επαναπροσδιορίσει αυτό που το κοινό πιστεύει ως «Fab Four», θέλοντας να επικεντρωθεί στα νέα μέλη. Αυτό, σύμφωνα με εικασίες, μπορεί να είναι μια προειδοποίηση πριν από την επερχόμενη κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του Harry.

Μάλιστα η εκτεταμένη περίοδος πένθους της βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' έληξε επίσημα, πράγμα που σημαίνει ότι οι αλλαγές στους βασιλικούς τίτλους και στον βασιλικό ιστότοπο βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αναβαθμίστηκαν στην ιστοσελίδα της οικογένειας, σε πρίγκιπα και πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, έχουν «υποβιβαστεί» εμφανώς καθώς οι φωτογραφίες του δούκα και της δούκισσας του Sussex «μετατέθηκαν στο τέλος της λίστας».

Αρχικά το ζευγάρι βρισκόταν στη λίστα ακριβώς κάτω από τον William και την Kate, αλλά αφού αποχώρησαν από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα, τοποθετήθηκαν ακριβώς κάτω από την πριγκίπισσα Άννα. Ωστόσο, μετά το γεγονός ότι ο Κάρολος έγινε βασιλιάς, το ζευγάρι βρίσκεται τώρα στο κάτω μέρος της σελίδας ακριβώς πριν από τη ντροπή του παλατιού, πρίγκιπα Andrew (ο οποίος αναφέρεται τελευταίος).

Εν τω μεταξύ, δεν φαίνεται ακόμη ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει λάβει αποφάσεις σχετικά με το εάν τα παιδιά της Meghan και του Harry, ο Archie και η Lilibet, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας ή αν θα έχουν την ιδιότητα του Υψηλότατου. Αλλά μια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί σύντομα, τώρα που τελείωσε η περίοδος του βασιλικού πένθους.