H Meghan Markle νιώθει "Wallis Simpson" στην τοποθεσία "παντού και πάντα" - και δεν κρατά ούτε τα προσχήματα

05.10.2022
H Meghan Markle νιώθει "Wallis Simpson" στην τοποθεσία "παντού και πάντα" - και δεν κρατά ούτε τα προσχήματα
Η πρόσφατη επίσημη φωτογράφηση του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, έρχεται να προστεθεί στις παράξενα ύποπτες συμπτώσεις που ίσως επιβεβαιώνουν αυτό που ανέκαθεν υποψιαζόταν πολύς κόσμος για τη Meghan Markle, ότι δηλαδή, η αμερικανίδα ηθοποιός επί τούτου επέλεξε τον συγκεκριμένο γαλαζοαίματο για ταίρι της -ως τον αδύναμο κρίκο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας- προκειμένου να αναβιώσει (κατά κάποιον τρόπο) τη δική της εκδοχή του ιστορικού ρομάντζου μεταξύ του πρίγκιπα Εδουάρδου και της συζύγου του, Wallis Simpson. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, όμως ένα ενδιαφέρον το έχει αυτή η άποψη, όπως και να το δεις!

Ξανά στο προσκήνιο οι Sussexes, οι οποίοι δίνουν "τροφή" στις "κακές" γλώσσες ποζάροντας στο φακό του Misan Harriman λίγο πριν από την τελετή έναρξης του συνεδρίου OneYoungWorld, στο οποίο έδωσαν το "παρών".

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, η κηδεία της τελέστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου και στις 27 του ίδιου μήνα έληξε η επίσημη περίοδος πένθους για τη μονάρχη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών και έχοντας συμπληρώσει 70 χρόνια στον θρόνο.

Αφού είχε λήξει η περίοδος πένθους, λοιπόν, το παλάτι επέλεξε να μοιράσει την πρώτη επίσημη φωτογράφηση του βασιλιά Καρόλου του Γ' με τη βασιλική σύζυγο Καμίλα, μόνο που δεν ήταν μόνοι. Πλάι τους, ο διάδοχος, Πρίγκιπας της Ουαλίας, William και η σύζυγός του, πριγκίπισσα της Ουαλίας, Catherine, ποζάρουν για τον φακό του επίσημου βασιλικού φωτογράφου Chris Jackson την παραμονή της κηδείας. Ενδεχομένως σε μια προσπάθεια προσδιορισμού μιας νέας "Fab Four" δύναμης, και οι τέσσερις, χαμογελούν στον φακό, παρότι ντυμένοι στα μαύρα, ως όριζε το πρωτόκολλο.

Φυσικά από το πλάνο λείπει ο δεύτερος γιος του βασιλιά και η σύζυγός του, καθώς η φωτογραφία ήταν επίσημη και έχοντας θέσει εαυτούς εκτός παλατιού, οι Sussexes δεν θα μπορούσαν να παραβρεθούν σε ανάλογο ενσταντανέ.

Ο Harry και η Meghan βρέθηκαν στο Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας και έκαναν τα πάντα όπως όριζε το πρωτόκολλο, χωρίς να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα (εντάξει, ίσως να συζητήθηκε λίγο περισσότερο το ότι δεν άντεξαν στιγμή να μην κρατηθούν χέρι-χέρι, όμως αυτό πλέον προσπερνάται καθώς το είδαμε και σε άλλα royal ζευγάρια στην κηδεία, όπως τους Zara και Mike Tindal ή την πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, για παράδειγμα, για να μη μιλήσουμε, φυσικά για τους Bidens και άλλους πολλούς πολιτικούς που έκαναν το ίδιο).

Όλες οι πληροφορίες, βέβαια, θέλουν τις σχέσεις των Sussexes με τη βασιλική οικογένεια να παραμένει στα τελείως τυπικά με τους ίδιους, όμως, να μην έχουν αντιδράσει (τουλάχιστον δημόσια) ακόμη και όταν ξε-προσκλήθηκαν από επίσημη εκδήλωση στο παλάτι. Μπορεί, όντως, να μην έχουν μιλήσει σχετικά, όμως από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, οι Sussexes δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό. Το αντίθετο μάλιστα. Και αυτό είναι και το βασικό σημείο ρήξης με την οικογένεια του Harry, βέβαια, καθώς οι royals δεν μπορούν να αντιληφθούν γιατί αφού όλα (εντάξει, εκτός από το θέμα με την ασφάλεια) έγιναν όπως ακριβώς τα ήθελαν, δηλαδή, έφυγαν χωρίς να υπάρξει εμπόδιο, κρατούν τους τίτλους τους, μπορούν να πηγαινοέρχονται στο παλάτι όσο συχνά θέλουν, αναφέρονται πάντα στους επίσημους λόγους, εκείνοι συνεχίζουν να μοιράζονται δημόσια όλες τις άσχημες -όπως τις μεταφέρουν- εμπειρίες τους από τη βασιλική ζωή.

Η ιστορία που ξεκίνησε με την περίφημη συνέντευξη στην Oprah Winfrey, συνεχίστηκε με πολλές ακόμη και αναμένεται να κορυφωθεί με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry δείχνει πως οι Sussexes μόνο πίσω τους δεν έχουν σκοπό να βάλουν το χθες.

Η εμμονή (!) με τη Wallis Simpson

Και για να επιστρέψουμε στο τελευταίο shooting του ζεύγους, το οποίο υπογράφει και αυτή τη φορά ο προσωπικός τους φωτογράφος, Misan Harriman, ο οποίος έχει καταγράψει με τον φακό του όλες τις σημαντικές προσωπικές τους στιγμές μέχρι σήμερα (εκτός του γάμου τους) παρατηρούμε τα εξής:

Nτυμένη στα κόκκινα κοιτάζει κατάματα τον φακό η Meghan κρατώντας -όπως πάντα- το χέρι του Harry ο οποίος χαμογελά με ένα απίστευτα παιχνιδιάρικο χαμόγελο, στη μία από τις λήψεις. "Αντεπίθεση στο παλάτι" θεωρήθηκε η πόζα αυτή λόγω του χρώματος που επέλεξε να φορέσει η Meghan, όμως, τα πράγματα ίσως να μην είναι τόσο επιφανειακά -εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι η επίσημη περίοδος πένθους είχε ήδη λήξει και η εμφάνιση αυτή δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ασέβεια προς την εκλειπούσα βασίλισσα.

Ωστόσο, η επιλογή του συγκεκριμένου outfit μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως επίσης και οι πόζες του ζεύγους για μια δεύτερη λήψη, ασπρόμαυρη αυτή τη φορά.

Όπως εντοπίζει, μεταξύ άλλων, η Anna Pasternak για την DailyMail σήμερα, η "αντιγραφή" είναι σοκαριστική. Από τη μία η Meghan και ο Harry και από την άλλη η Wallis Simpson και ο πρίγκιπας Εδουάρδος, ο οποίος απαρνήθηκε το στέμμα (με αποτέλεσμα αυτό να περάσει στον αδελφό του, Γεώργιο και στην οικογένειά του, ως γνωστόν) προκειμένου να ζήσει με τη γυναίκα που αγαπούσε, μια μελαχρινή, διαζευγμένη, αμερικανίδα που το πρωτόκολλο δεν του επέτρεπε να παντρευτεί.

Στο μεταξύ, οι καιροί άλλαξαν και το πρωτόκολλο όχι μόνο δεν απαγόρευσε στον Harry να παντρευτεί τη δική του μελαχρινή, διαζευγμένη, αμερικανίδα -που επιλέον είναι ηθοποιός και μιγάς- αλλά από την πρώτη στιγμή, όλοι στη βασιλική οικογένεια, ξεκινώντας από την ίδια τη βασίλισσα την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Το γεγονός αυτό και μόνο διαφοροποιεί τη Meghan από τη Wallis, όμως η "αναγωγή" συνεχίζεται αμείωτη.

Και φυσικά ουδείς αμφισβητεί ότι θα υπήρξαν προβλήματα για τη Meghan, που είτε είναι της τάξεως που αναφέρουν οι Sussexes είτε όχι, τους οδήγησαν στην "έξοδο" του 2019, ωστόσο το ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση δεν αφορά σε αυτό το σημείο.

Ιδού οι εικόνες που θα μπορούσαν να είναι μέχρι και άβολες, όμως... όχι. Η Meghan Markle συνεχίζει να κάνει αυτό που θέλει (να ζει το όνειρό της, θα έλεγαν πολλοί), έχοντας πάντα σφιχτά δεμένον στο χέρι της τον πρίγκιπά της, που επίσης φαίνεται να ζει το δικό του όνειρο, όντας αντιδραστικός στο κατεστημένο από μικρός και έχοντας, προφανώς, βρει στο πρόσωπο της συζύγου του -μεταξύ άλλων- μια mother figure, που του είχε λείψει από νωρίς. Οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά και το παλάτι ανησυχεί για τα όσα έχουν στον νου τους για το μέλλον! Δεν έχουν κι άδικο!

Ζωή Κίττα