Πρίγκιπας William: Το βίντεο του καυγά του με έναν φωτογράφο, το οποίο το παλάτι θέλει να κατεβάσει από το YouTube

30.06.2022
Πρίγκιπας William: Το βίντεο του καυγά του με έναν φωτογράφο, το οποίο το παλάτι θέλει να κατεβάσει από το YouTube
Συμβαίνουν και αυτά. Πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο YouTube ένα βίντεο με τον πρίγκιπα William να διαπληκτίζεται με έναν φωτογράφο κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής βόλτας με το ποδήλατο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα. Η Telegraph αναφέρει ότι η βασιλική οικογένεια πιστεύει ότι το βίντεο παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των Cambridges και το προσωπικό του Παλατιού του Kensington ζητά από το YouTube να το καταργήσει.

Το βίντεο που καταγράφηκε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο κοντά στην εξοχική κατοικία των Cambridges, δείχνει τον δούκα εμφανώς αναστατωμένο με έναν φωτογράφο, ο οποίος με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι δεν κάνει τίποτα κακό επειδή βρίσκεται εκεί.

Kate – William: Οι 5 επιτυχημένοι κανόνες που ακολουθούν στο μεγάλωμα των παιδιών τους

Αυτός και η Kate Middleton διατηρούν με κάθε τρόπο την ιδιωτικότητά τους με τα παιδιά τους και εκτός από το να μοιράζονται φωτογραφίες γενεθλίων και να τα φέρνουν σε περιστασιακές βασιλικές εκδηλώσεις, προσπαθούν να τα κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να ζουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία. Η Telegraph αναφέρει ότι ενώ ο βρετανικός έντυπος τύπος τείνει να σέβεται τα όρια του William και της Κate, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ελέγξει κανείς τα social media – ειδικά εκτός Αγγλίας.

Δεν είναι σαφές προς το παρόν γιατί το βίντεο του πρίγκιπα William κυκλοφόρησε τώρα ενώ έχει γυριστεί πριν πάνω από ένα χρόνο, αλλά είναι αυτονόητο ότι η βιντεοσκόπηση του ίδιου και των παιδιών του σε μια ιδιωτική βόλτα με το ποδήλατο, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θεωρείται "σωστό".