Marie Chantal: Το απίθανο βίντεο που μοιράστηκε για την 27η επέτειο γάμου της με τον Παύλο

01.07.2022
Marie Chantal: Το απίθανο βίντεο που μοιράστηκε για την 27η επέτειο γάμου της με τον Παύλο
Ήταν 1η Ιουλίου του 1995 όταν η Marie Chantal και ο πρωτότοκος του τέως βασιλιά των Ελλήνων, Κωνσταντίνου, παντρεύτηκαν. Σήμερα, 27 χρόνια και πέντε παιδιά (!) μετά, οι δυο τους παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι και γιορτάζουν και μέσω social media.

Στον καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο και υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α' τελέστηκε ο γάμος του τέως διαδόχου του ελληνικού θρόνου με τη μία εκ των τριών θυγατέρων του επιχειρηματία Robert Warren Miller και της καλλονής από το Εκουαδόρ, συζύγου του, María Clara Pesantes Becerra. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα, η Marie Chantal είχε βαπτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη και είχε πάρει το όνομα Μαρία.

Η κοτόσουπα της Marie Chantal είναι ό,τι πρέπει για τα πρώτα κρύα του χρόνου - Κράτα τη συνταγή

Με αφορμή τη σημερινή, 27η επέτειου του γάμου τους, ο Παύλος μοιράστηκε μια πανέμορφη φωτογραφία των δυο τους, όμως όχι από την τελετή. "Πόσο όμορφη", γράφει στη λεζάντα και ιδού οι εικόνα που επέλεξε με την αφορμή.

Από την πλευρά της, η Marie Chantal μοιράστηκε ένα vintage βίντεο από εκείνη την ημέρα του 1995. Σε αυτό τη βλέπουμε, με το Valentino νυφικό της, να φτάνει στην εκκλησία ενώ παρακολουθούμε και κομμάτια της τελετής, όπου κουμπάρος ήταν ο αδελφός του γαμπρού, Νικόλαος.

Στη λεζάντα μόνο η ημερομηνία -και αυτή όχι ολόκληρη! "July 1st" διαβάζουμε και ιδού:

Το ζευγάρι έχει, στο μεταξύ, αποκτήσει πέντε παιδιά -Ολυμπία Μαρία (25), Κωνσταντίνος Αλέξιος (23), Αχιλλέας Ανδρέας (21), Οδυσσέας Κίμων (17) και Αριστείδης Σταύρος (14)- από τα οποία είδαμε δημόσιες ευχές από την πρωτότοκή τους, η οποία αφιέρωσε στους γονείς της δύο stories.