Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώνει τα πάντα για να συναντήσει τη δισέγγονη της, Lilibet, στο πάρτι των πρώτων γενεθλίων της

02.06.2022
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώνει τα πάντα για να συναντήσει τη δισέγγονη της, Lilibet, στο πάρτι των πρώτων γενεθλίων της
Η βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τη δισέγγονή της που έχει για όνομα το παιδικό της χαϊδευτικό.

Είναι μια σημαντική εβδομάδα για τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ II ξεκίνησαν ήδη με το Trooping the Colour.

Αλλά υπάρχει μια άλλη περίπτωση όπου θα γιορτάσουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle καθώς η κόρη τους, Lilibet, γίνεται ενός έτους στις 4 Ιουνίου και το πάρτι γενεθλίων της φέρεται να περιλαμβάνει ορισμένα σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο ρεπορτάζ της Daily Mail, η βασίλισσα Ελισάβετ πιθανότατα θα συναντήσει τη μικρή Lilbet στο πρώτο της πάρτι γενεθλίων αυτό το Σαββατοκύριακο. Η μονάρχης, η οποία γιορτάζει τα 70 χρόνια στο θρόνο, δεν θα παραβρεθεί στην αγαπημένη της ιπποδρομία στο Epsom καθώς προτιμά να πάει στο Frogmore Cottage για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τη δισέγγονή της. Η κόρη της βασίλισσας, πριγκίπισσα Άννα, θα δώσει το παρών στην αθλητική εκδήλωση αντί της μονάρχη, δίνοντας στη βασίλισσα όλη την ημέρα για να δεθεί με τη δισέγγονή της και να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του πρίγκιπα Harry.

Γνωρίζαμε ήδη ότι η κόρη του Harry και της Meghan θα γιόρταζε τα γενέθλιά της, εν μέσω των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ταξίδεψαν από το σπίτι τους στη Santa Barbara για πρώτη φορά ως οικογένεια, φέρνοντας μαζί τη Lilibet και τον 3χρονο γιο τους Archie, για το πρώτο τους ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Harry και η Meghan διατηρούν αρκετά χαμηλούς τόνους κατά τη διάρκεια των εορτασμών αυτής της εβδομάδας, αλλά θα έχουν πολλές ευκαιρίες να επανασυνδεθούν με τη βασιλική οικογένεια.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θα περάσει λίγο χρόνο με τη δισέγγονή της και ότι οι αδιάκριτες κάμερες δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Τα πρώτα γενέθλια της Lilibet θα είναι σίγουρα γεμάτα αγάπη και οικογενειακές στιγμές. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε τη συγκινητική περίσταση, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ θα συναντήσει επιτέλους τη συνονόματή της.