Harry - Meghan: Ποια είναι τα σχέδια για τη βάφτιση και τους νονούς της Lilibet

30.05.2022
Harry - Meghan: Ποια είναι τα σχέδια για τη βάφτιση και τους νονούς της Lilibet
Τα γενέθλιά της πλησιάζουν σύντομα και η Lilibet Diana Mountbatten-Windsor έκανε ήδη τα πρώτα της βήματα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο πατέρας της, πρίγκιπας Harry. Για τη βάπτισή της, όμως, δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες.

Η Lilibet γεννήθηκε στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage στις 4 Ιουνίου 2021 και μεγαλώνει με τον αδερφό της Archie στη γειτονιά του Montecito. Φαίνεται ότι είναι ήδη ένα κορίτσι από την Καλιφόρνια, απολαμβάνοντας τα παιχνίδια με άλλα παιδιά διασήμων, όπως τα τρία παιδιά του James Corden, Carey, Max και Charlotte.

Η Lilibet είναι αυτή τη στιγμή όγδοη στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, πίσω από τον αδελφό της, τον πατέρα της, τους πρίγκιπες George και Louis, την πριγκίπισσα Charlotte, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Κάρολο. Αν και δεν είναι γνωστό αν έχει γνωρίσει ακόμη τα ξαδέρφια της ή την ευρύτερη οικογένειά της, πιστεύεται ότι η Lilibet θα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας τον Ιούνιο. Για αυτό, ας ανακεφαλαιώσουμε μερικά πράγματα που μπορεί να θέλεις να μάθεις πριν από την πρώτη της επίσκεψη στην πατρίδα του μπαμπά της, συμπεριλαμβανομένων των νονών της Lilibet, των σχεδίων της οικογένειας για την βάπτιση και πολλά άλλα.

Έχει βαφτιστεί η Lilibet;

Το βασιλικό ζεύγος δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση για βάπτιση για το μικρότερο παιδί του, αλλά η Lilibet φαίνεται ότι δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Τα σχέδια για τη βάπτιση της Lilibet αποδεικνύονται λίγο περίπλοκα, αλλά πιστεύεται ότι ο πρίγκιπας Harry και η Μeghan ήλπιζαν ότι η βάπτιση θα μπορούσε να γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου (St George), όπου παντρεύτηκαν οι ίδιοι το 2018.

Ο Archie βαφτίστηκε στο παρεκκλήσι του Windsor στις 6 Ιουλίου του 2019, δύο μήνες μετά τη γέννησή του. Η τελετή ήταν ιδιωτική ενώ κυκλοφόρησαν μόνο λίγες επίσημες φωτογραφίες στη συνέχεια.

Ποιοι είναι οι νονοί της Lilibet;

Ο Harry και η Meghan φρόντισαν να κρατήσουν κρυφές βασικές πληροφορίες για τα παιδιά τους. Οι νονοί της Lilibet δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αν και η Oprah Winfrey διέψευσε ήδη τις φήμες που τη θέλουν μία από αυτούς. Όταν ρωτήθηκε, η Winfrey απάντησε «Δεν χρειάζεται να είμαι νονά. Εννοώ, είμαι νονά εξ ορισμού. Είμαι γειτόνισσα, είμαι φίλη». Η διάσημη παρουσιάστρια είναι μια μακροχρόνια έμπιστη φίλη του ζευγαριού και ζουν στην ίδια γειτονιά.

Όταν ο Archie βαφτίστηκε στο Windsor τον Ιούλιο του 2019, η Megan και ο Harry δεν αποκάλυψαν τα στοιχεία των νονών του παρά σχεδόν έξι μήνες αργότερα. Έχουν πει ότι θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ως απλοί πολίτες και να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα μέσα ενημέρωσης όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο, τελικά αποκάλυψαν ότι οι νονοί του Archie είναι και οι δύο στενοί οικογενειακοί φίλοι του πρίγκιπα Ηarry. Η νονά Tiggy Pettifer είναι στην πραγματικότητα η πρώην νταντά του πρίγκιπα, ενώ ο νονός Mark Dyer ήταν σταβλάρχης (ή ανώτερος υπάλληλος) του πρίγκιπα Καρόλου.