Μονακό Gran Prix Formula 1: Η Charlene και οι υπόλοιπες κυρίες της πριγκιπικής οικογένειας σε εμφανίσεις που συζητήθηκαν

30.05.2022
Μονακό Gran Prix Formula 1: Η Charlene και οι υπόλοιπες κυρίες της πριγκιπικής οικογένειας σε εμφανίσεις που συζητήθηκαν
Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στα καθήκοντά της και διεκπεραιώνει τη μία επίσημη υποχρέωση μετά την άλλη με τον καλύτερο -όπως φαίνεται, τουλάχιστον- τρόπο. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο μπήκαν και τα υπόλοιπα μέλη της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό και η λάμψη ήταν μεγαλύτερη!

Η αφορμή δόθηκε από το Gran Prix της Formula 1 που διεξήχθει στο πριγκιπάτο, όπως κάθε χρόνο. Πόλος έλξης πολλών επωνύμων που αγαπούν το σπορ, η εκδήλωση παρουσιάζει πάντα ιδαίτερο ενδιαφέρον τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της μέρας, νικητής τερμάτισε ο Sergio Perez με την ομάδα της RedBull και έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Μεξικάνος που κατακτά την πολυπόθητη διάκριση.

Στις κερκίδες είδαμε πολλά και διάφορα. Έχουμε ήδη μιλήσει για την "ιστορική" συνάντηση του Flavio Briatore με τις τρεις πρώην συντρόφους του (δύο εκ των οποίων είναι οι μητέρες των δύο παιδιών του) και σήμερα θα ασχοληθούμε με κάτι πιο πριγκιπικό.

Οικογενειακώς έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τη σύζυγό του, Charlene και τα δυο τους παιδιά, Jaques και Gabriella, με την πριγκίπισσα να παραδίδει ακόμη μία φορά μαθήματα στυλ.

Εμφανώς πιο χαλαρή -ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της- η πριγκίπισσα δείχνει να εγκλιματίζεται ολοένα και περισσότερο στην τωρινή πραγματικότητά της και οι κινήσεις της, ακόμη και με τα παιδιά της, δείχνουν πως η επανασύνδεσή τους βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η Charlene εντυπωσίασε με την custom @terrencebray baby blue ολόσωμη φόρμα που επέλεξε για την περίσταση ενώ για την κόρη της είχε επιλέξει ένα floral φόρεμα.

Βέβαια η Charlene δεν ήταν η μόνη εστεμένη που έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση. Ο φακός "ευχαριστήθηκε" γαλαζοαίματους και μέλη της ευρύτερης πριγκιπικής οικογένειας.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ημέρας ήταν αυτή της Beatrice Borromeo Casiraghi. Η κομψότατη σύζυγος του Pierre Casiraghi επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα Dior με Nude γόβες του ίδιου Οίκου ενώ τα κοσμήματά της ήταν @buccellatimilan και τα γυαλιά της @lgrworld.

Η Charlotte Casiraghi Rassam ήταν ντυμένη από τη κορφή μέχρι τα νύχια Chanel -όπως πάντα- και η ετεροθαλής αδελφή της, πριγκίπισσα Alexandra του Ανόβερο ένα midi @hvn Laura Gathered φόρεμα σε τόνους τζιν.

Η Tatiana Santo Domingo, σύζυγός του Andra Casiraghi επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα με λουλουδάκια Miu Miu και η κόρη της πριγκίπισας Στεφανί, Camille Gottlieb με ένα πολύ μίνι λευκό πουκάμισο/φόρεμα.

Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε και η νέα γενιά των γαλαζοαίματων, που δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο την εμπειρία.