Trooping the Colour 2022: Τα παιδιά της Kate και του William στην πρώτη τους εμφάνιση στην άμαξα

02.06.2022
Trooping the Colour 2022: Τα παιδιά της Kate και του William στην πρώτη τους εμφάνιση στην άμαξα
Οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ ξεκίνησαν επίσημα με τα πριγκιπόπουλα των Cambridges να κερδίζουν -όπως είναι φυσικό- το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού.

Ύστερα από διάλειμμα δύο ετών λόγω Covid, η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, χωρίς τους Sussexes και τον πρίγκιπα Andrew, όπως είχε ανακοινωθεί ήδη, με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί από νωρίς για να παρακολουθήσει τις ιστορικές στιγμές εορτασμού, αφενός των 96ων γενεθλίων της βασίλισσας, αφετέρου των 70 ετών της στον θρόνο. Δεν είναι και λίγο!

Νωρίτερα είχει προηγηθεί η παρέλαση και η άφιξη των royals με τις άμαξες όπου, χωρίς αμφιβολία, την παράσταση έκλεψαν τα πριγκιπόπουλα των Cambridges.

Κάνοντας τον ντεμπούτο τους σε αυτή τη διαδικασία, καθώς τις προηγούμενες φορές τους βλέπαμε απευθείας στο μπαλκόνι, οι πρίκγιπες George και Louis και η πριγκίπισσα Charlotte έφτασαν στο παλάτι στην πρώτη άμαξα μαζί με τη μητέρας τους, Catherine, δούκισσα του Cambridge και τη γιαγιά τους, Camilla, δούκισσα της Κορνουλάλης.

Ο πρίγκιπας Louis χαιρετά τον λαό και όλοι τρελαίνονται [video]

Χαρίζοντας χαμόγελα και χαιρετώντας τα πλήθη τα πριγκιπόπουλα φάνηκαν να απολαμβάνουν τη στιγμή. Ιδιαίτερα ο βενιαμίν Louis που ήταν και ο πιο εκφραστικός.

Η Kate εντυπωσίασε ακόμη μία φορά με τις στυλιστικές επιλογές της και επέλεξε ακόμη μία φορά σύνολο με την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen. Και ναι, σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς το εν λόγω ολόλευκο coat dress το έχουμε ξαναδεί. Η δούκισσα είναι γνωστή για την αγάπη της να ανακυκλώνει κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Μπάκινχαμ: Μακριά κι αγαπημένες στο μπαλκόνι η Meghan και η Kate και τα απίθανα τσαλίμια του πρίγκιπα Louis [photos]

Τα τσαλιμάκια των παιδιών, πάντως, συνεχίστηκαν και στο μπαλκόνι του παλατιού όπου απόλαυσαν το φαντασμαγορικό θέαμα πάνω από τα κεφάλια τους, με τον Louis να μην μπορεί να αντέξει τον θόρυβο και αρκετές φορές να κλείνει τ' αυτιά του.