Meghan Markle: Θα μπορούσε να πάρει σημαντικά μαθήματα από την περίπτωση της Camilla, όμως, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα

08.02.2022
Meghan Markle: Θα μπορούσε να πάρει σημαντικά μαθήματα από την περίπτωση της Camilla, όμως, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα
Οι διαφορές στον χαρακτήρα πεθεράς και νύφης είναι το "κλειδί" στο πώς τις αντιλαμβάνονται οι άλλοι...

Η Meghan Markle θα μπορούσε να πάρει μαθήματα από το πώς η δούκισσα της Κορνουάλης διαχειρίστηκε τη δημόσια ζωή της, παρά την κακοποίηση που δέχθηκε στην αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Αυτά δήλωσε στο GB News, η Angela Levin, βασιλική σχολιάστρια και συγγραφέας πολλών βιογραφιών ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας, λίγο αφού η Αυτής Μεγαλειότης έδωσε την ευλογία της στην Camilla να γίνει η Βασιλική Σύζυγος όταν ο πρίγκιπας Κάρολος ανέβει στον θρόνο.

Συγκρίνοντας τις δύο γυναίκες, περιέγραψε τη Meghan Markle, τη δούκισσα του Sussex, ως μια «δύσκολη γυναίκα» που «δεν είναι κάποια που θέλει να λειτουργήσει στο πλαίσιο μιας ομάδας».

Σε μια συνέντευξη με τον Eamonn Holmes και την Isabel Webster, συνέκρινε τη δούκισσα της Κορνουάλης με τον πρίγκιπα Φίλιππο όσον αφορά στη δέσμευσή του προς τη βασίλισσα και τα καθήκοντά της.

«Όταν είναι με τον πρίγκιπα Κάρολο, κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και είναι εκεί για να τον υποστηρίξει, όπως έκανε ο πρίγκιπας Φίλιππος», είπε η Angela.

«Δεν προσπαθεί να επέμβει, δεν προσπαθεί να τον ξεπεράσει, ούτε να σπεύσει μπροστά και να χαιρετήσει τους πάντες σε κάθε περίπτωση. Αλλά έχει ανοιχτεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας με πολλές κλήσεις Zoom, μίλησε με ανθρώπους και έχει αυτή την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Το κοινό την έχει δει με τρόπο που δεν την έχει ξαναδεί. Δουλεύει απίστευτα σκληρά και νομίζω ότι η βασίλισσα αισθάνεται οτι σωστά τη δικαιώνει. Επίσης, ποτέ δεν παραπονέθηκε για τίποτα, από την εποχή που ήταν πιο αντιπαθής, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο, όπου ο κόσμος της επιτέθηκε με κάθε δυνατό τρόπο. Ποτέ δεν παραπονέθηκε και απλώς συνέχισε τη ζωή της ήσυχα, έμεινε στο σπίτι της για μήνες γιατί δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την κακεντρέχεια. Αλλά ποτέ δεν κατηγόρησε κανέναν και ποτέ δεν προσπάθησε να κερδίσει τον κόσμο, απλώς περίμενε. Πιστεύω ότι ένιωθε ότι “αν δώσω χρόνο στους ανθρώπους, θα δουν πώς είμαι και μετά μπορούν να αποφασίσουν”».

Ο Κάρολος αποδέχεται την τιμή να γίνει βασιλιάς και τιμά με τη σειρά του, δημόσια, τη γυναίκα της ζωής του

Ρωτώντας o Eamonn Holmes την Angela εάν πιστεύει ότι υπάρχει ένα μάθημα στην ιστορία της Camilla για τη δούκισσα του Sussex, η βασιλική βιογράφος περιέγραψε τη Meghan ως μια «πολύ διαφορετική προσωπικότητα».

Και συνέχισε: «Η Camilla προέρχεται από ένα σταθερό υπόβαθρο, είχε γονείς που αγαπούσαν ο ένας τον άλλον και τη μεγάλωσαν με πολύ εύκολο τρόπο. Νομίζω ότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει ανάγκη να αποδεικνύει την αξία της ασταμάτητα. Αναλαμβάνει ό,τι μπορεί γιατί έχει ανάγκη να είναι μπροστά. Δεν είναι κάποια που θέλει να δουλέψει ως μέλος ομάδας, όπως η Camilla που δεν θέλει να βάλει τον εαυτό της μπροστά». Και η Angela κατέληξε: «Θέλει η Meghan να κερδίζει και έχουμε δει ότι με όλες αυτές τις νομικές κατηγορίες, είναι μια πολύ δύσκολη γυναίκα, όπως νομίζω».

"Θα σας λείψουν ο Harry και η Meghan;" - Η απάντηση της Camilla είχε μεγάλο ενδιαφέρον [video]