Θετικός στον COVID για δεύτερη φορά ο πρίγκιπας Κάρολος - Χθες παραβρέθηκε σε εκδήλωση χωρίς μάσκα

10.02.2022
Θετικός στον COVID για δεύτερη φορά ο πρίγκιπας Κάρολος - Χθες παραβρέθηκε σε εκδήλωση χωρίς μάσκα
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου βρίσκεται ξανά στην απομόνωση!

Με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από το Clarence House έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας της Ουαλλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται στην απομόνωση. Τα αποτελέσματα του τεστ ανακοινώθηκαν λίγο πριν τη στιγμή που θα έπρεπε να κάνει την εμφάνισή του σε επίσημη εκδήλωση στο Winchester, όπου τον περίμεναν, ενώ σημειώνεται ότι η Camilla ήταν αρνητικό στον ιό.

Σημειώνεται ότι χθες, Τετάρτη 9/2/2022, ο Κάρολος και η σύζυγός του, Camilla παραβρέθηκαν σε εκδήλωση στο Βρετανικό Μουσείο όπου και συνάντησαν πολύ κόσμο και μάλιστα χωρίς ουδείς να φορά μάσκα!

Πρίγκιπας Κάρολος: Τρομοκρατημένος από τον κορονοϊό "τραβά" το χέρι του και γίνεται viral [video]

Το πρώτο "χτύπημα" του Covid

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου νοσεί με κορονοϊό. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Μάρτιο και τον ίδιο ακολούθησαν τόσο η Camilla όσο και ο William.

Τότε, ο Κάρολος είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα και το ίδιο και με δεδομένο ότι, όπως επιβεβαίωσε το Clarence House, ο 73χρονος γαλαζοαίματος είναι τριπλά εμβολιασμένος, το ίδιο αναμένεται και αυτή τη φορά. Περισσότερες, πληροφορίες, όμως, δεν δόθηκαν σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Τον "μάτιασαν"

Με σαφώς χιουμοριστική διάθεση το σχόλιο στον μεσότιτλο του θέματος, υπογραμμίζουμε το timing της ασθένειας του Κάρολου. Πολλοί δεισιδαίμονες ίσως συνδύαζαν το δεύτερο "χτύπημα" του Covid με το αρνητικά vibes που δέχτηκε ο διάδοχος ύστερα από το "πράσινο φως" που έδωσε η βασίλισσα μητέρα του στη χρήση του τίτλου "Βασιλική Σύζυγος" (Queen Concort) από την Camilla μόλις εκείνος γίνει βασιλιάς.

Μπορεί με τη διακριτική παρουσία της και τη στήριξη που προσφέρει διαρκώς στον σύζυγό της και στο στέμμα η Camilla να έχει κερδίσει τη θέση της στο παλάτι όμως ο πολύς κόσμος ακόμη δεν την έχει συγχωρήσει για τα όσα νιώθει ότι έχει κάνει στην Diana που ακόμη και τόσα χρόνια μετά παραμένει η πριγκίπισσα της καρδιάς τους.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς να ευχηθούμε "περαστικά" και "καλή ανάρρωση" στον πρίγκιπα

Ζωή Κίττα