Πριγκίπισσα Eugenie: Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες του γιου της, August, για τα πρώτα γενέθλιά του

15.02.2022
Πριγκίπισσα Eugenie: Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες του γιου της, August, για τα πρώτα γενέθλιά του
Η πριγκίπισσα Eugenie μοιράστηκε νέες φωτογραφίες του γιου της August για να τιμήσει τα πρώτα του γενέθλια.

Η πριγκίπισσα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της μαζί με τον σύζυγό της Jack Brooksbank, κρατώντας τον μικρούλη August σε ένα χιονισμένο τοπίο.

Στη λεζάντα, η πριγκίπισσα Eugenie αποκάλυψε ότι το γλυκό παρατσούκλι του γιου της είναι «Augie».

«Χρόνια πολλά στον μικρό μας ήρωα Augie», έγραψε, προσθέτοντας ότι «είναι μια τόσο ιδιαίτερη ψυχή που φωτίζει κάθε δωμάτιο με το χαμόγελο του».

Η πριγκίπισσα ολοκλήρωσε την ανάρτηση γράφοντας: «Μας έκανες τόσο πολύ περήφανους. Σε αγαπάμε!» με τρία emojis με μπλε καρδιές.

Οι followers έσπευσαν να προσφέρουν τις καλύτερες ευχές για τα γενέθλιά του νεαρού μέλους της βασιλικής οικογένειας, γράφοντας: «Χρόνια πολλά August!!!» και «Χρόνια πολλά August και συγχαρητήρια που τα καταφέρατε τον πρώτο χρόνο, Βασιλική Υψηλότατη!»

Και βέβαια δεν ξεχνάμε τα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα από τη γέννηση του August πριν από έναν χρόνο.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου του με μια γλυκιά ασπρόμαυρη φωτογραφία του μικροσκοπικού χεριού του. Η συνοδευτική λεζάντα ήταν απλώς τρία emoji με μπλε καρδιές και δύο θαυμαστικά.

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες αποκαλύψεις ήταν τότε μια ανάρτηση την επομένη των γενεθλίων της πριγκίπισσας Eugenie.

Στη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, το ζευγάρι στέκεται δίπλα σε ένα δέντρο κρατώντας τον γιο τους που φοράει ένα πλεκτό πουλόβερ που γράφει «August» στην πλάτη.