Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία: Όλες οι λεπτομέρειες και η πρώτη φωτογραφία του μωρού

09.02.2021
Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία: Όλες οι λεπτομέρειες και η πρώτη φωτογραφία του μωρού
Ακόμη ένα μωρό για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ένα αγοράκι, για την ακρίβεια.

Την περιμέναμε αυτή τη royal άφιξη αυτές τις μέρες και να που ήρθε σήμερα. Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγό της Jack Brooksbank υποδέχτηκαν σήμερα το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που ήρθε μέσω του επίσμου λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας στο Instagram "έφτασε" στις 8:55 σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Portland και ζύγιζε 3,650 κιλά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο δούκας του Γιορκ, η δούκισα του Γιορκ και ο κύριος με την κυρία George Brooksbank ενημερώθηκαν και είναι πανευτυχείς με τα νέα.

"Αυτό είναι το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank, το πρώτο εγγόνι του δούκα του Γιορκ και της Σάρα, δούκισσας του Γιορκ και το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας και του δούκα του Εδιμβούργου", διαβάζουμε στο τέλος της ανακοίνωσης που ολοκληρώνει ενημερώνοντας ότι μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας.

Ιδού και η εν λόγω ανάρτηση

Στο μεταξύ, η ίδια η royal μανούλα μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία της οικογένειάς της, όπου βλέπουμε τα τα τρία χέρια των μελών της να ακουμπούν τρυφερά μεταξύ τους. Οι τρεις μπλε καρδούλες που τη συνόδευαν παραπέμπουν σαφώς στην αγάπη, στον αριθμό των μελών της οικογένειας και στο φύλο του μωρού.

Να ζήσει, λοιπόν, ο μικρούλης και με το καλό να έρθει και το άλλο μωράκι που περιμένουν στη βασιλική οικογένεια αυτή τη χρονιά. Η κόρη της πριγκίπισσας Άννας -και μεγαλύτερη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ- περιμένει το τρίτο της παιδί σελίγους μήνες.