Πριγκίπας William: Η υπόσχεση που έδωσε στην Kate πριν από τον γάμο σπάζοντας τους βασιλικούς κανόνες

09.02.2021
Πριγκίπας William: Η υπόσχεση που έδωσε στην Kate πριν από τον γάμο σπάζοντας τους βασιλικούς κανόνες
Ο γάμος με μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας προϋποθέτει μεγάλη ευθύνη και προσωπικές θυσίες, όπως γνωρίζουμε. Όταν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge παντρεύτηκαν το 2011, η Kate Middleton ήταν πιθανώς έτοιμη να εγκαταλείψει ορισμένες πτυχές της προηγούμενης ζωής της. Ωστόσο, πριν από το γάμο του ζευγαριού, ο πρίγκιπας William έδωσε μια υπόσχεση στην αγαπημένη του σπάζοντας μια παλιά βασιλική παράδοση και της επέτρεψε να διατηρήσει ένα βασικό στοιχείο της προηγούμενης ζωής της: τους δεσμούς της με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την Sun, ο William φέρεται να διαβεβαίωσε τη μέλλουσα, τότε, σύζυγό του ότι δεν θα αναγκαστεί να αφήσει πίσω την οικογένειά της μετά την είσοδό της στο Παλάτι. Αναμφίβολα αυτή ήταν μια υπόσχεση που έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από την Kate, της οποίας οι στενές σχέσεις με τους γονείς της, την Carole και τον Μichael, και τα αδέλφια της, Pippa και James είναι γνωστές.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime, «Kate Middleton: Working Class to Windsor», η βασιλική ρεπόρτερ του Vanity Fair, Katie Nicholl, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι άφησε στην άκρη αυτή τη βασιλική παράδοση που κρατούσε δεκαετίες. «Μόλις παντρεύεσαι μέσα στη Βασιλική Οικογένεια, γίνεσαι ένας Windsor και αυτό είναι. Ήταν όμως διαφορετικό όταν παντρεύτηκαν η Kate και ο William».

Στο ντοκιμαντέρ, η Nicholl προσθέτει: «Όταν ο William ζήτησε από την Kate να τον παντρευτεί, της διευκρίνισε απόλυτα ότι δεν θα έπρεπε να αφήσει την οικογένειά της επειδή παντρεύτηκε τον ίδιο. Της υποσχέθηκε ότι θα ήταν πάντα μέρος της οικογένειας της και το έχει κάνει πράξη. Είτε πρόκειται να δουν τη Βασίλισσα στο Ascot είτε πρέπει να βρεθούν μαζί της για τους εορτασμούς του Diamond Jubilee, είναι όλη η οικογένεια της εκεί».

Όπως αναφέρει η Mirror, ο πρίγκιπας William φαίνεται να τηρεί την υπόσχεσή του όλα αυτά τα χρόνια και ολόκληρη η οικογένεια της Kate συνεχίζει να αποτελεί τεράστιο μέρος της ζωής του δούκα και της δούκισσας, παρακολουθώντας σημαντικές εκδηλώσεις όπως, για παράδειγμα, τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το 2018, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.