Έγκυος ξανά η Meghan Markle: Το συγκινητικό μυστικό πίσω από τη σημερινή αποκάλυψη

15.02.2021
Έγκυος ξανά η Meghan Markle: Το συγκινητικό μυστικό πίσω από τη σημερινή αποκάλυψη
Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν σε μερικούς μήνες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και τα νέα είναι επίσημα.

Μια απίθανη χρονιά το 2020 για τους Sussexes. Ο πρώτος χρόνος τους μακριά από τη Βρετανία και τη βασιλική οικογένεια, τους βρήκε να χάνουν ένα παιδί και να ανακοινώνουν μέσα σε μερικούς, μόλις, μήνες τον ερχομό ενός άλλου.

Θυμίζουμε ότι μέσα από ένα άρθρο που έγραψε η Meghan και δημοσιεύτηκε στους New York Times στις 25 Νοεμβρίου 2020 με τον τίτλο "The Losses We Share" ("Οι απώλειες που μοιραζόμαστε") μάθαμε όλοι για την εγκυμοσύνη που τερματίστηκε πριν από την ώρα της, καθώς και τα συναισθήματα της δούκισσας του Sussex πριν, κατά τη διάρκεια και μετά.

Σήμερα, μόλις δυόμιση μήνες μετά, ανακοινώθηκε ότι ο γιος τους, Archie, θα έχει, σύντομα, ένα αδελφάκι Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω social media και, συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό του Misan Harriman, καλού φίλου του ζεύγους, ο οποίος απαθανάτισε μια πραγματικά γλυκύτατη στιγμή τους.

"Meg. Ήμουν στον γάμο σου και παρακολούθησα αυτή την ιστορία αγάπης από το ξεκίνημά της και φίλη μου, νιώθω τιμή που την απαθανατίζω να ανθεί. Συγχαρητήρια στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex για αυτά τα χαρμόσυνα νέα", γράφει ο Misan Harriman στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία ενώ μέσα από τα hashtags που επέλεξε μαθαίνουμε ότι η, πραγματικά απίθανη, λήψη έγινε με ipad από απόσταση.

Εκπρόσωπος των Sussexes επιβεβαίωσε τα νέα ενώ εμείς θα σταθούμε λίγο στην επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας για για την ανακοίνωση.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξαν να μοιραστούν τη χαρά τους οι Sussexes και πέρα από την εύλογη, υπάρχει ακόμη μία εξήγηση γι' αυτό. Σήμερα, λοιπόν, συμπληρώνονται 37 χρόνια από τη στιγμή που η πριγκίπισσα Diana είχε ανακοινώσει ότι ήταν ξανά έγκυος. Ήταν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1984 όταν ο κόσμος όλος έμαθε ότι ο Harry ήταν... στον δρόμο!

Με το καλό λοιπόν το μωράκι, το οποίο θα είναι το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας που θα γεννηθεί το 2021. Το πρώτο γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες από την πριγκίπισσα Ευγενία και αναμένεται η "άφιξη" του τρίτου παιδιού της Zara Tindall.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι ακόμη ένα ζευγάρι επέλεξε τη σημερινή μέρα για να μοιραστεί ανάλογες χαρές. Ο λόγος για τη Μαρία Ηλιάκη που περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε επίσης σήμερα, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.