Meghan – Ηarry: Η βασιλική οικογένεια θα εξετάσει εξονυχιστικά το συμβόλαιο που υπέγραψαν με το Netflix

06.09.2020
Meghan – Ηarry: Η βασιλική οικογένεια θα εξετάσει εξονυχιστικά το συμβόλαιο που υπέγραψαν με το Netflix
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry μόλις κατέληξαν σε μια εντυπωσιακή συμφωνία με το Netflix, η οποία, όμως, μάλλον μπαίνει στο βασιλικό μικροσκόπιο.

Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές δουλειές του ζευγαριού μετά από την παραίτησή του από τα βασιλικά καθήκοντα αλλά προφανώς το παλάτι θα εμπλακεί σε κάποιες λεπτομέρειες. Κάποια πηγή «μέσα από το παλάτι» είπε στη Mirror (μέσω της Express) ότι το συμβόλαιο της Meghan και του Harry αναπόφευκτα θα «ελεγχθεί εξονυχιστικά από τη βασιλική οικογένεια», κάτι το οποίο ήταν στην πραγματικότητα μέρος της συμφωνίας τους όταν παραιτήθηκαν από τις βασιλικές τους ιδιότητες.

«Ο Harry και η Meghan έφυγαν ως εν ενεργεία μέλη της οικογένειας με τις καλύτερες ευχές όλων και ελπίζουμε ειλικρινά να βρουν την ευτυχία που φάνηκε να έλειπε από τη ζωή τους», ανέφερε η πηγή κάπως με πικρία. «Ωστόσο, είναι αυτονόητο ότι όποια συμφωνία κάνουν θα εξεταστεί εξονυχιστικά από τη βασιλική οικογένεια».

Η πηγή συνέχισε εξηγώντας ότι « Στη συμφωνία τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους, αποδέχθηκαν ότι τυχόν εμπορικές συμφωνίες θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης. Αυτή η συμφωνία με το Netflix, ομιλίες ή άλλες εταιρικές εργασίες είναι παραδείγματα. Η βασιλική οικογένεια γνωρίζει πώς φαίνεται αυτό στο κοινό, και ειδικά καθώς το ζευγάρι δεν έχει ακόμη επιστρέψει τα 2,4 εκατομμύρια λίρες, που υποσχέθηκε να επιστρέψει στους φορολογούμενους, για το Frogmore Cottage, το οποίο θα είναι η βάση του στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Ειλικρινά όμως ποια πιστεύει ότι η Meghan και ο Harry δεν θα καταφέρουν να πληρώσουν αυτό το ποσό στους Βρετανούς μέσα στον επόμενο χρονικό διάστημα; Και όσον αφορά στo συμβόλαιό τους με το Netflix, φαίνεται απίθανο οι Sussexes να έχουν υπογράψει μια τέτοια σημαντική συμφωνία χωρίς να έχουν την έγκριση των βασιλικών δυνάμεων, οπότε ας προχωρήσουμε και ας υποθέσουμε ότι η Αυτής Μεγαλειότητα το έχει εγκρίνει και θα προχωρήσει!