Πρίγκιπας Harry: Δε φαντάζεσαι ποιο άθλημα θέλει να μάθει στον γιο του

04.09.2020
Πρίγκιπας Harry: Δε φαντάζεσαι ποιο άθλημα θέλει να μάθει στον γιο του
Ο πρίγκιπας Ηarry μοιράστηκε μερικές σπάνιες και αποκαλυπτικές πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ως πατέρας του ενός έτους Archie ενώ η οικογένεια του βρίσκεται σε καραντίνα στο νέο της σπίτι στο Montecito. Ο δούκας του Sussex μίλησε για τον Archie κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του (μέσω του Zoom) στο Rugby Football League, το περασμένο Σάββατο. Τι είπε όμως στο Entertainment Tonight; Ότι θέλει να βάλει τον Archie στο παιχνίδι όταν ο γιος του γίνει μεγαλύτερος.

«Αυτό που χρειάζομαι είναι μερικές μίνι μπάλες ράγκμπι για να κάνω τον Archie να μάθει το παιχνίδι. Προς το παρόν είναι αδύνατο να βρω», είπε. «Αλλά έχω λίγο χώρο έξω από το σπίτι, τον οποίο είμαι αρκετά τυχερός που έχω, οπότε πρέπει να τον μάθω να παίζει λίγο Rugby League».

«Είμαι απίστευτα τυχερός και ευγνώμων που έχω υπαίθριο χώρο και μπορεί ο γιος μου να παίζει έξω, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν είχαν αυτή την ευκαιρία τους τελευταίους πέντε μήνες [λόγω της πανδημίας του κορονοϊού]» είπε ο Harry στη συνέχεια.

Ο Harry μίλησε επίσης για το πού εστιάζουν αυτός και η Μeghan ως νέοι γονείς και πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας. Aυτό που θα κάνουν είναι να παρουσιάσουν σύντομα τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Archewell (η πανδημία ήταν αυτή που το καθυστέρησε). «Ο μικρός μας γιος είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, αλλά η δουλειά μας μετά από αυτό είναι η δεύτερη προτεραιότητα», είπε. «Και προσπαθούμε απλώς να κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει από την πλευρά μας, για να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος».

Η εμφάνιση του Harry έρχεται λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της συνομιλίας της Meghan με τη Αμερικανίδα φεμινίστρια δημοσιογράφο Gloria Steinem, στις 26 Αυγούστου. Η Meghan μίλησε με τη Gloria για το ότι ο Harry θεωρεί τον εαυτό του φεμινιστή και τι σημαίνει αυτό για τον Archie.

«Το χρειάζομαι», είπε η Meghan. «Κοιτάζω τον γιο μας και σκέφτομαι τι υπέροχο παράδειγμα που παίρνει μεγαλώνοντας με έναν πατέρα που είναι τόσο άνετος. Δεν είναι ντροπή να υποστηρίζεις τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα για τον καθένα, τα οποία φυσικά περιλαμβάνουν τις γυναίκες».