Πρίγκιπας Harry: Κάνει σχέδια για καριέρα στο Χόλιγουντ - Ποια θα είναι η πρώτη του απόπειρα

20.08.2020
Πρίγκιπας Harry: Κάνει σχέδια για καριέρα στο Χόλιγουντ - Ποια θα είναι η πρώτη του απόπειρα
Από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια και μάζεψαν τις βαλίτσες τους για μια νέα ζωή στην Καλιφόρνια, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τράβηξαν όλα τα βλέματα πάνω τους. Η Meghan επιστρέφει ήδη στο κινηματογράφο χαρίζοντας τη φωνή της στο Disney's Elephants, κάτι που ήταν έκπληξη. Και τώρα φαίνεται ότι ο Harry θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της γυναίκας του! Σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να πετύχει στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

«Ο Harry είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει στο Χόλιγουντ, όπως και η Meghan», δήλωσε μια πηγή στο Us Weekly. «Εστιάζει στη δημιουργία ντοκιμαντέρ για καλό σκοπό και όχι μόνο στην πλευρά της παραγωγής. Θα τον βλέπουμε επίσης μπροστά από την κάμερα, περισσότερο ως αφηγητή παρά οτιδήποτε άλλο».

H πηγή λέει ότι ο Harry «είχε πάντα μια δημιουργική πλευρά» και η Meghan «τον ενέπνευσε να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο».

Η πηγή συνέχισε, λέγοντας ότι «η δουλειά στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας δεν ήταν κάτι που σκεφτόταν ιδιαίτερα να κάνει ως πρίγκιπας, αλλά από τότε που αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια, έχει πλέον την ευκαιρία να εξερευνήσει νέες, συναρπαστικές ευκαιρίες και ανυπομονεί για τα επερχόμενα project του».

Όποια πάντως κι αν είναι αυτά τα juicy «επερχόμενα project», κάτι μας λέει ότι ο Harry δεν θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να πετύχει στο Χόλιγουντ. Απλώς έχουμε ένα προαίσθημα.