Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το μυστικό που έκρυβαν όταν έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

18.08.2020
Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το μυστικό που έκρυβαν όταν έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση
Θυμόμαστε ακόμα την ημέρα αυτή σαν να ήταν χθες. Ήταν Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017, για να είμαστε ακριβείς. Κατά τύχη ήταν επίσης η τρίτη ημέρα των Invictus Games του Πρίγκιπα Harry στο Τορόντο. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν κάποιες φήμες για τη σχέση του με την Meghan Markle, όπως ότι γνωρίστηκαν μέσω της κοινής τους φίλης Misha Nonoo, ότι είχαν ήδη συναντήσει τους γονείς ο ένας του άλλου και ότι τους «συνέλαβαν» μια νύχτα στο Λονδίνο. Ο Harry και η Meghan δεν είχαν ακόμη κάνει δημόσια το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι, αλλά όλα αυτά θα άλλαζαν.

Και τελικά κατά τη διάρκεια των αγώνων τένις με αμαξίδιο, έγινε αυτό που όλες περιμέναμε. Ο Ηarry και η Meghan εμφανίστηκαν χέρι-χέρι, σηματοδοτώντας την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι μετά από ένα χρόνο γνωριμίας. Δεδομένου ότι τα Invictus Games κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του πρίγκιπα και η Meghan ζούσε τότε στο Τορόντο, ήταν λογικό να χρησιμοποιήσουν την εκδήλωση για να σηματοδοτήσουν αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο casual με τζιν και ήταν όλο χαμόγελο καθώς κάθονταν στις θέσεις τους. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε ήταν ότι έκρυβαν ένα μεγάλο μυστικό: είχαν ήδη αρραβωνιαστεί! Σύμφωνα με το βιβλίο των βασιλικών ρεπόρτερ Omid Scobie και Carolyn Durand, «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family», το ζευγάρι ήταν ήδη αρραβωνιασμένο και μάλιστα η Meghan έστειλε κρυφό μήνυμα φορώντας ένα λευκό πουκάμισο από τη συλλογή της Misha, που ονομάζεται «Husband Shirt». Έξυπνο, έτσι;

Ωστόσο, μόλις δύο μήνες αργότερα ανακοίνωσαν τελικά τα συναρπαστικά νέα του αρραβώνα τους με μία φωτογραφία από το Sunken Gardens στο Kensington Palace. Σε μια συνέντευξή τους στο BBC, ο Ηarry και η Μeghan αποκάλυψαν ότι ήταν απλώς μια «cozy» βραδιά για αυτούς στο εξοχικό τους στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Όσο για τη στιγμή της πρότασης γάμου η Meghan είπε: «Ήταν μία χαλαρή βραδιά σαν αυτές που συνηθίζουμε να περνάμε. Ψήναμε κοτόπουλο… Η πρόταση έγινε πολύ φυσικά και ρομαντικά, γονάτισε, αλλά δεν τον άφησα να τελειώσει! Του είπα αμέσως “μπορώ να πω ναι;”. Ήταν απλώς μια απίστευτη έκπληξη», είπε η Meghan. «Ήταν τόσο γλυκό και φυσικό και πολύ ρομαντικό». Ωστόσο, δεν είναι ακόμη απολύτως σαφές πότε ακριβώς της έκανε την πρόταση ο Harry.