Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Το τετραόροφο σπίτι τους με τα 9 δωμάτια προσωπικού!

28.08.2020
Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Το τετραόροφο σπίτι τους με τα 9 δωμάτια προσωπικού!
Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ζουν σε ένα διαμέρισμα στο Kensington Palace, κάτι το οποίο, ειλικρινά, ακούγεται κάπως... απλό. Όμως, πόσο "φανταχτερό" μπορεί να είναι ένα διαμέρισμα;

Μιλώντας στο True Royalty Royal Beat (μέσω της Daily Mail), ο συγγραφέας βασιλικών θεμάτων Christopher Warwick αποκάλυψε ότι το σπίτι της Kate και του William «έχει 20 δωμάτια από το υπόγειο έως τη σοφίτα» και «δεν είναι ένα μικρό σπίτι».

Συνέστησε επίσης στον κόσμο να μην υποθέτει ότι το σπίτι είναι ταπεινό λόγω του τίτλου «διαμέρισμα», γιατί, δεν είναι. «Όλες αυτές οι βασιλικές κατοικίες στο παλάτι του Kensington ονομάζονται διαμερίσματα, κάτι που φυσικά κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν αμέσως ότι είναι διαμερίσματα σαν τον συνηθισμένο όρο για ένα διαμέρισμα. Δεν είναι. Για να σκεφτείτε, το Kensington Palace είναι χτισμένο γύρω από τρεις αυλές. Είναι από αυτά τα υπέροχα σπίτια από κόκκινα τούβλα με αυλή. Είναι όλα ενωμένα, αλλά ξεχωριστά σπίτια», λέει.

Εν τω μεταξύ, η συγγραφέας Ingrid Seward έχει πει «Είναι τεράστιο ... και είναι κάτι σαν ένα εξοχικό στο Λονδίνο».

Λοιπόν, θέλεις κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες; Είναι γνωστό ότι το «διαμέρισμα» της Kate και του William είναι τετραώροφο, έχει τον δικό του περιφραγμένο κήπο, πέντε «αίθουσες υποδοχής» ανεξάρτητα από το τι τις κάνουν, εννέα «υπνοδωμάτια προσωπικού», ασανσέρ, γυμναστήριο, αποθήκες αποσκευών και πολλά σαλόνια. Ξέρεις, απλά κανονικά πράγματα που θα βρεις σε ένα κανονικό διαμέρισμα!