Κέιτ: Η κρυφή επίσκεψη που ταράζει το Μπάκινχαμ

02.06.2014
Σε έναν γάμο αποφάσισε να πάει η δούκισσα του Κέιμπριτζ –και μάλιστα οικογενειακό- και έφερε φουρτούνες στο παλάτι.

Ο πρώτος ξάδελφος της Κάθριν (Catherine) –ή Κέιτ (Kate) αν προτιμάτε ακόμη- Άνταμ Μίντλετον (Adam Middleton) παντρεύτηκε και, όπως ήταν φυσικό, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) παραβρέθηκε στο ευτυχές γεγονός.

Ωραία, και πού είναι το πρόβλημα; Θα αναρωτηθεί κάποιος.

Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Dorchester, το οποίο ανήκει στον σουλτάνο του Μπρουνέϊ, ο οποίος πρόσφατα επέβαλε στη χώρα του τον αυστηρό, ισλαμικό νόμο της Σαρία, στον οποίο αντιδρούν πολλοί –διάσημοι και μη- με μποϊκοτάζ των ξενοδοχείων του, μεταξύ άλλων.

Μεταξύ των βάναυσων κυρώσεων που επιβάλει ο αυστηρότατος νόμος είναι ο θάνατος δια λιθοβολισμού για τους ομοφυλόφιλους και τους μοιχούς και ο ακρωτηριασμός για τους κλέφτες, ποινές που υπάρχουν φόβοι ότι θα επιβάλλονται και στους μη μουσουλμάνους κατοίκους του κρατιδίου.

Για τον λόγο αυτό, διάσημοι με πρώτους και καλύτερους την Άννα Γουίντουρ (Anna Wintour) της Vogue και τον σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (sir Richard Branson) υποστηρίζουν καμπάνια μποϊκοτάζ και καλούν όλο τον κόσμο να μένει μακριά από τα ξενοδοχεία του αμφιλεγόμενου σουλτάνου.

Η Κέιτ, όμως, αψήφησε την "οδηγία" και παραβρέθηκε στον γάμο του ξάδελφού της μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειας Μίντλετον, αν και το έκανε κρυφά –από την πίσω πόρτα.

Αντιδράσεις δεν έχουμε ακόμη, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι το Μπάκινχαμ φοβάται τα "παρατράγουδα". Αναμένουμε, τη στιγμή που φήμες θέλουν την 32χρονη δούκισσα ξανά έγκυο, αν και ολίγον αρρωστούλα!