Αντζελίνα Τζολί: Μετά την Κλεοπάτρα τα παρατάω

03.06.2014
Τη θρυλική βασίλισσα της Αιγύπτου φαντάζεται ως τον τέλειο ρόλο για να κλείσει την καριέρα της μπροστά από τις κάμερες η διάσημη ηθοποιός.

Αυτές τις μέρες η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρίσκεται στο επίκεντρο της κινηματογραφικής προσοχής καθώς προωθεί σε όλο τον κόσμο τη νέα της ταινία με τίτλο "Maleficent".

Με αυτή την αφορμή δίνει και διάφορες συνεντεύξεις από όπου συλλέγονται και μαργαριτάρια, όπως το τελευταίο που προέκυψε από το ραδιόφωνο του BBC χθες.

Αφού έφυγε από τη μάγισσα του Ντίσνεϊ που ενσαρκώνει στο τελευταίο της φίλμ η Αντζελίνα, η συζήτηση έφτασε στην Κλεοπάτρα και τις φήμες που τη θέλουν έτοιμη να ενσαρκώσει τη θρυλική βασίλισσα της Αιγύπτου, μορφή που στον κινηματογράφο έμεινε ανεξίτηλα συνυφασμένη με την ερμηνεία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elisabeth Taylor) το 1963.

"Το δουλεύουμε", επιβεβαίωσε η Τζολί τονίζοντας όμως ότι υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ιδέες και συζητήσεις από σκηνοθέτες και συνεργάτες, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι το σενάριο της ταινίας έχει ήδη γραφτεί από τον Έρικ Ροθ (Eric Roth), ο οποίος υπογράφει το σενάριο σε ταινίες όπως "Φόρεστ Γκαμπ", "Ο γητευτής των Αλόγων" και "Μπέντζαμιν Μπάτον", όπου, για την ιστορία, πρωταγωνιστούσε ο σύντροφος της Άντζι, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

"Είναι ένα από αυτά που νιώθεις πως μπορεί να βάλεις όλο σου το 'είναι' και μετά να το τελειώσεις. Εκεί μπορείς να τερματίσεις. Κατά έναν σπουδαίο τρόπο, τι θα μπορούσες να κάνεις ύστερα από αυτό;", αναρωτήθηκε σοβαρά η 38χρονη ηθοποιός ενώ αμέσως μετά αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα εκείνη δεν ήθελε να γίνει ποτέ ηθοποιός.

"Στην πραγματικότητα εγώ ήθελα να γράψω και να σκηνοθετήσω και θα ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική και τον ανθρωπισμό", αποκάλυψε η Αντζελίνα εξηγώντας πως η ηθοποιία ήταν επιθυμία της πολυαγαπήμενης της μητέρας, γι' αυτό και την ακολούθησε.

Η δεύτερη ταινία που υπογράφει η Τζολί ως σκηνοθέτης έχει τίτλο "Unbroken" και βγαίνει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα.