Μαντόνα: Σπάνια φωτογραφία του πατέρα της -& άλλες

02.06.2014
Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα μοιράζεται με τους ιντερνετικούς φίλους της η βασίλισσα της ποπ.

Η Μαντόνα (Madonna) είναι υπερ-ενεργητική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και ποστάρει διαρκώς φωτογραφίες επαγγελματικού και προσωπικού περιεχομένου.

Αυτή την Κυριακή, λοιπόν, η βασίλισσα της ποπ πήρε τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της, τη Λούρδη Λεόν (Lourdes Leon) και τον Ρόκο Ρίτσι (Rocco Richie) και μαζί με τον πατέρα της, τον οποίο δεν βλέπουμε ποτέ, πήγαν παραλία, από όπου και η φωτογραφία στην αρχή του θέματος μαζί με τη 17χρονη κόρη της.

Στη συνέχεια, ο πατέρας της, Σίλβιο Τσικόνε (Silvio Ciccone) ποζάρει με τον 13χρονο εγγονό του, σε μια πραγματικά σπάνια φωτογραφία και η Μαντόνα καμαρώνει πίσω από τον φακό.

Μία μέρα νωρίτερα, η 56χρονη σταρ ασχολούνταν με το μουσικό βασίλειο και τους εστεμμένους του καθώς ανέβασε τις εξής φωτογραφίες.

Ξεκίνησε από τον Βασιλιά τον Πρώτο (τον Έλβις, εννοείται!) τον οποίο έβαλε να φωρά μπλουζάκι με τη μούρη της και τη λεζάντα "The King and The Queen".

Μετά πέρασε στον Βασιλιά τον νεότερο αγκαλιά με την αφεντιά της και τη λεζάντα "Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα" για ακόμη μια φορά. Για την ιστορία, ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και η Μαντόνα ήταν πολύ φίλοι επί χρόνια.

Και βέβαια, βασίλειο χωρίς τον πρίγκιπά του δεν νοείται, οπότε ιδού και μια πόζα της Ματζ με τον Πρινς για του λόγου το αληθές.