Μονακό: Έγκυος η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου

31.05.2014
Τα πολυαναμένομενα γεννητούρια στο πριγκιπάτο του Μονακό είναι πια γεγονός. Με το καλό.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος (prince Albert) του Μονακό και η σύζυγός του, Σαρλίν (Charlene) πρόκειται να γίνουν γονείς πριν το τέλος αυτού του χρόνου.

"Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν έχουν την απέραντη χαρά να ανακοινώσουν ότι περιμένουν ένα χαρούμενο γεγονός. Η γέννηση αναμένεται στο τέλος αυτής της χρονιάς", έλεγε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πριγκιπάτο ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως παρόλο που αυτό θα είναι σίγουρα το πρώτο παιδί για την 36χρονη νοτιοαφρικανή πρώην ολυμπιονίκη της κολύμβησης, για τον γαλαζοαίματο -και πολύ... μπερμπάντη- σύζυγό της δεν μπορούμε να είμαστε τόσο σίγουροι!

Ο 56χρονος γιος του πρίγκιπα Ρενιέ (prince Rainier) και της Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά, τα οποία όμως δεν έχουν αξίωση στον θρόνο του πριγκιπάτου. Πρόκειται για τον 9χρονο Αλεξάντρ (Alexandre), γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο, Νικόλ Κοστ (Nicole Coste), και την 22χρονη Τζάσμιν (Jazmin), κόρη της αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο (Tamara Rotolo).

Λίγο πριν από τον γάμο του Αλβέρτου με τη Σαρλίν το 2011, ακόμη δύο, λέγεται ότι προέκυψαν από το πουθενά και παρόλο που λίγο έλειψε εξαιτίας τους η νύφη να κάνει μεταβολή μία ανάσα πριν από τον γάμο "και μην την είδατε", τελικά το ζευγάρι παντρεύτηκε, αφήνοντας ιστορική τη στιγμή όπου η νύφη δεν μπορούσε να ηρεμήσει από το κλάμα...

Ο Αλβέρτος γνώρισε τη Σαρλίν το 2000 κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς κολυμβητικού τουρνουά όπου εκείνος προέδρευε και εκείνη διαγωνιζόταν, αλλά μέσα στα χρόνια του γάμου της, το παρατσούκλι που κόλλησε την ξανθιά, πανύψηλη καλλονή είναι "θλιμμένη πριγκίπισσα", για ευνόητους λόγους.

Άντε, ίσως με το μωρό αλλάξουν όλα πια... Η ώρα η καλή!

Με το καλο να έρθει ο διάδοχος λοιπόν...