Γιατί το έσκασαν στην Ισπανία οι πρίγκιπες;

17.01.2012
Μυστικό ταξιδάκι για τους πρίγκιπες της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, πετάχτηκαν μέχρι την Ισπανία για… διασκέδαση!

Γνωστοί για την αγάπη τους στο κυνήγι, ο Γουίλιαμ (William) και ο Χάρι (Harry) λέγεται ότι πέρασαν το Σαββατοκύριακο λίγο έξω από την Κόρδοβα όπου επιδόθηκαν σε κυνήγι αγριογούρουνων.

Τα γαλαζοαίματα αδέλφια είχαν χτυπήσει αρκετούς φασιανούς κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στο Σάντρινγκχαμ αλλά τώρα, η αφορμή ήταν πιο σημαντική και απαιτούσε κάτι πιο… εντυπωσιακό!

Ο μικρός πρίγκιπας ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του ως πιλότος ελικοπτέρων και το γεγονός έπρεπε να εορταστεί δεόντως.

Έτσι, οι νεαροί πρίγκιπες επισκέφτηκαν την "Finca La Garganta" κοντά στο χωριό της Κονκιστά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο ιδιαίτερη κυνηγετική έκταση στη δυτική Ευρώπη που ανήκει, παρεμπιπτόντως, στον Τζέραλντ Γκρόσβενορ (Gerald Grosvenor) δούκα του Γουεστμίνστερ και έναν από τους νονούς του Γουίλιαμ.

Τα αδέλφια έφτασαν στην Ισπανία την Παρασκευή με χωριστές πτήσεις, καθώς δεν τους επιτρέπεται να ταξιδεύουν μαζί έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να αποφευχθεί η τραγωδία.

Αυτή τη φορά το ταξίδι ήταν "αντρική υπόθεση", αλλά η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει επισκεφτεί το κτήμα άλλη φορά.

Ο 29ρονος Γουίλιαμ επισκέφτηκε την Ισπανία μαζί με την –τότε- Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) πριν από δύο χρόνια, όταν και είχαν συμμετάσχει σε ένα τρικούβερτο κυνήγι αγριογούρουνων και ελαφιών, μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Βέβαια, επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Κλίρανς Χάουζ δεν υπήρξε καθώς "Οι ιδιωτικές κινήσεις των πριγκίπων δεν είναι προς σχολιασμό".