Ο Σάιμον Κάουελ με την πρώην του Κασιδόκωστα

11.01.2012
Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με τον 52χρονο αρχικριτή του X Factor και, επί προσωπικού επιπέδου, τον είχαμε αφήσει να ετοιμάζει τον γάμο του με τη Μεζχάν Χουσέινι (Mezghan Hussainy). Κάτι μεσολάβησε όμως και τον βρήκαμε μεσοπέλαγα με ένα σωρό αιθέριες υπάρξεις στο πλευρό του.

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με τον 52χρονο αρχικριτή του X Factor και, επί προσωπικού επιπέδου, τον είχαμε αφήσει να ετοιμάζει τον γάμο του με τη Μεζχάν Χουσέινι (Mezghan Hussainy). Κάτι μεσολάβησε όμως και τον βρήκαμε μεσοπέλαγα με ένα σωρό αιθέριες υπάρξεις στο πλευρό του.

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) εντοπίστηκε από φωτογράφους στην Καραϊβική να απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στο υπερπολυτελές γιοτ "The Slipstream" το οποίο νοίκιασε έναντι περίπου £400.000 την εβδομάδα (!)

Και πριν βιαστείτε να απορήσετε έχετε κατά νου ότι η προσωπική περιουσία του διάσημου "πολλά βαρύ" κριτή ανέρχεται στις 200 εκατομμύρια βρετανικές λίρες, οπότε το ποσό που χρειάστηκε να πληρώσει για το γιοτ, προφανώς ήταν "μια σταγόνα στον ωκεανό" για εκείνον.

Στα πιο… ζουμερά θέματα τώρα.

Ο Σάιμον, φυσικά, δεν ήταν μόνος στην κρουαζιέρα. Είχε στο πλάι του γυναίκες, και μάλιστα πολλές που εναλλασσόταν διαρκώς η μία μετά την άλλη στο πλευρό του.

Μία από αυτές ήταν η Ζέτα Βομβογιάννη-Γκραφ η οποία πριν από μερικά χρόνια είχε απασχολήσει τον ελληνικό Τύπο μέσω της σχέσης της με τον Πάρι Κασιδόκωστα.

Η 43χρονη ελληνίδα καλλονή έχει υπάρξει –μεταξύ άλλων- και ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς "Ζήνα", δίπλα στην πριγκίπισσα-πολεμίστρια Λούσι Λόουλες (Lucy Lowles) καθώς και στον ρόλο μιας εξωγήινης πριγκίπισσας στην ταινία "Το πέμπτο στοιχείο" δίπλα στον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis).

Βέβαια, δεν είναι γνωστή για αυτή της την ιδιότητα, αλλά για το "χρυσό" διαζύγιό της από τον Φρανσουά Γκραφ (Francois Graff) γόνο της ομώνυμης διάσημης οικογένειας κοσμηματοπωλών που της χάρισε το αστρονομικό ποσό των 10 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών το 2003.

Ο γάμος της Ζέτας με τον Γκραφ κράτησε εννέα χρόνια και της χάρισε τον 19χρονο σήμερα γιο της, Λόρενς (Laurence).

Μετά το διαζύγιο, το όνομα της όμορφης ελληνίδας έχει συνδεθεί με διάφορους διάσημους του Χόλιγουντ –και όχι μόνο- μεταξύ των οποίων, ο Βαλ Κίλμερ (Val Kilmer), ο Σάσα Μπάρον Κοέν (Sacha Baron Cohen) και φυσικά ο δικός μας, Πάρις.

Μάλιστα φήμες ήθελαν τη Ζέτα να έχει έρθει μαλλί με μαλλί με την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) για τα μάτια του υιού της Μαριάννας Λάτση.

Στο θέμα μας όμως, ο Κάουελ και η Γκραφ γνωρίστηκαν το 2004 σε ένα πάρτι του σερ Έλτον Τζον (sir Elton John) και από τότε παρέμειναν φίλοι –ενώ οι κακές γλώσσες τη θέλουν από τις πρώτες στη λίστα με τις πρώην συντρόφους με τις οποίες ο Σάιμον κρατά διαρκή επαφή.

Μεταξύ των γυναικών που βρέθηκαν στο πολυτελές γιοτ ήταν και η Σουηδέζα καλλονή Βικτόρια Σίλβστεντ (Victoria Silvstedt) και η τραγουδίστρια Σινίτα (Sinitta), η οποία έχει μια πολύ στενή σχέση με τον Κάουελ εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Ωστόσο η Σινίτα δεν βρέθηκε από την αρχή στην κρουαζιέρα. Περίμενε πρώτα να φύγει από το γιοτ η Τζάκι Σεν Κλερ (Jackie St Clair), άλλη πρώην του Κάουελ με την οποία διατηρούν ένα απίστευτο μίσος εδώ και 25 (!) χρόνια και μετά να πλησιάσει. Έστω…

Αλήθεια, η Μεζχάν τι λέει για όλα αυτά;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα