O Πούτιν αναγνωρίζει τον ανδρισμό του Nτι Κάπριο

25.11.2010
Τελικά παρά την περιπέτεια που είχε στον δρόμο για τη Ρωσία (!) ο 36χρονος σταρ του Χόλιγουντ, τα κατάφερε. Έφτασε στην Αγία Πετρούπολη, συμμετείχε στο συνέδριο για τη σωτηρία της τίγρης, πήρε και τα εύσημα από τον ισχυρό άντρα της χώρας.


Τελικά παρά την περιπέτεια που είχε στον δρόμο για τη Ρωσία (!) ο 36χρονος σταρ του Χόλιγουντ, τα κατάφερε. Έφτασε στην Αγία Πετρούπολη, συμμετείχε στο συνέδριο για τη σωτηρία της τίγρης, πήρε και τα εύσημα από τον ισχυρό άντρα της χώρας, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Μια από τις μηχανές αεροσκάφους με προορισμό τη Μόσχα στο οποίο επέβαινε ο Λεονάρντο Nτι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά και ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης από όπου είχε απογειωθεί λίγο νωρίτερα.

Όμως, τέλος καλό όλα καλά για τον Λίο, ο οποίος έσπευσε να δωρίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τους σκοπούς της κίνησης υπέρ της σωτηρίας του εντυπωσιακού αιλουροειδούς που όπως φαίνεται κινδυνεύει από εξαφάνιση.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, λοιπόν, ανέβηκε στο βήμα ο Βλαντιμίρ Πούτιν (Vladimir Putin), ο οποίος ενώ μιλούσε για την τίγρη αναφέρθηκε στον ντι Κάπριο τον οποίο και χαρακτήρισε "πραγματικό άντρα" για την επιμονή του να φτάσει στη Ρωσία παρά την περιπέτειά του, ενώ ταυτόχρονα τον ευχαρίστησε για την γενναιοδωρία του.

"Αν η προστασία της φύσης και ειδικά της τίγρης βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων με τέτοιο χαρακτήρα, μόνο επιτυχίες θα πρέπει να έχουμε" είπε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και αμέσως περπάτησε μέχρι τη θέση όπου καθόταν ο Λίο και του έσφιξε το χέρι. Εύγε και στους δύο!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Λεονάρντο Nτι Κάπριο καθόταν δίπλα στον Βλαντιμίρ Ντορόνιν (Vladimir Doronin). Ο βαθύπλουτος Ρώσος επιχειρηματίας και σύντροφος της Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), είναι στενός φίλος του Αμερικανού σταρ τα τελευταία χρόνια.

Επιμέλεια - Απόδοση: Ζωή Κίττα