Class και διεθνές κύρος

26.11.2010
Με λάμψη από μπριγιάν και πολυτέλεια από μηχανισμό tourbillon εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη έκθεση ρολογιών Athina Fair!

Με λάμψη από μπριγιάν και πολυτέλεια από μηχανισμό tourbillon εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη έκθεση ρολογιών Athina Fair! Έπειτα από τρία χρόνια αποτελεί πλέον θεσμό, αποδεικνύοντας ότι το ρολόι δεν αποτελεί μόνο ένα status symbol, αλλά είναι ένα διαχρονικό αντικείμενο με ψυχή και, κυρίως, ένα αντικείμενο με μεγάλη συναισθηματική αξία. Το όνομα του περιοδικού «Chronos Oro» και οι συμμετοχές των διασημότερων brands και κοσμηματοπωλείων έδωσαν στην έκθεση το class και το κύρος που της άρμοζε.

Χιλιάδες λάτρεις της ωρολογοποιίας, ανάμεσά τους γνωστά πρόσωπα από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο, έδωσαν το «παρών» και πήραν μια ανάσα... πολυτέλειας. Σπάνιας αλλά και προσιτής, αφού στην έκθεση παρουσιάστηκαν και αριστουργήματα σε αρκετά προσεγμένες τιμές!

Αρκετά happenings κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού. Ξεχώρισαν οι φημισμένοι watchmakers της ελβετικής manufacture Jaeger-LeCoultre, που ξετύλιξαν τη μαγεία των μηχανισμών των ρολογιών μέσα από το «λύσιμο» και το «δέσιμο» της περίφημης Caliber 822, της «καρδιάς» του εκπληκτικού ρολογιού Reverso Grande Taile.

Την Κυριακή ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παρουσίασαν τη συλλεκτική σειρά ρολογιών της ομάδας που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τα κοσμηματοπωλεία Βήχος και υπέγραψαν αυτόγραφα για τους μικρούς και μεγάλους fans τους!

Φέτος το θεσμό πλέον της ωρολογοποιίας, την Athina Fair, στήριξαν τόσο η Vodafone -για τρίτη συνεχή χρονιά? ως μεγάλος χορηγός όσο και η αυτοκινητοβιομηχανία Volvo ως χορηγός.