Σοβαρές ελπίδες επιβίωσης για τον Μάικλ Ντάγκλας

25.11.2010
Ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος αυτός που πέρασε για τον 66χρονο ηθοποιό, ο οποίος αφού είδε τον μεγάλο γιο του, Κάμερον (Cameron) να μπαίνει στη φυλακή για ναρκωτικά, έμαθε ότι έχει καρκίνο στον λάρυγγα -και μάλιστα σε προχωρημένο βαθμό- και ενώ έκανε χημειοθεραπείες χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και την πρώην γυναίκα του στα δικαστήρια για οικονομικές διαφορές.


Ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος αυτός που πέρασε για τον 66χρονο ηθοποιό, ο οποίος αφού είδε τον μεγάλο γιο του, Κάμερον (Cameron) να μπαίνει στη φυλακή για ναρκωτικά, έμαθε ότι έχει καρκίνο στον λάρυγγα -και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο- και ενώ έκανε χημειοθεραπείες χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και την πρώην γυναίκα του στα δικαστήρια για οικονομικές διαφορές.

Τώρα όμως, φαίνεται ότι ο ήλιος άρχισε να λάμπει ξανά για τον Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas).

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πήρε την αγαπημένη του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones) και τα δύο παιδιά τους, τον 10χρονο Ντίλαν (Dylan) και την 7χρονη Καρίς (Carys) και πήγαν για διακοπές στη Disney World της Φλόριντα.

Στη φωτογραφία που δόθηκε στα ΜΜΕ και απεικονίζει την οικογένεια με την Μίνι και τον Μίκι, ο Ντάγκλας φαίνεται πολύ πιο υγιής, μαυρισμένος, ξεκούραστος και χαλαρός.
Δίπλα του η κατά 22 χρόνια νεότερη σύζυγός του καμάρωνε καθώς σίγουρα δεν πέρασε λίγα και εκείνη τον τελευταίο καιρό.

Ο Μάικλ Ντάγκλας είχε μιλήσει ανοιχτά για την αρρώστια του από πολύ νωρίς, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή τη διάθεσή του να τον νικήσει.

"Οι πιθανότητες είναι πολύ καλές. Ο όγκος συρρικνώνεται και εγώ δεν μιλάω για θάνατο εκτός και αν κάποιος μου πει επίσημα ότι έχουμε φτάσει σε εκείνο το σημείο", δήλωσε πρόσφατα και δυναμικά ο δημοφιλής ηθοποιός, εξηγώντας ότι ευτυχώς ο καρκίνος δεν έχει εξαπλωθεί σε κανένα άλλο σημείο του σώματός του.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στην αντιδικία με την πρώην σύζυγό του, Ντιάντρα (Diadra) η οποία είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του διεκδικώντας τα μισά από τα έσοδα της ταινίας "Wall Street 2" στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί, ο Ντάγκλας στέφτηκε νικητής.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα