Η Πινκ επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της

17.11.2010
Η 31ός ετών τραγουδίστρια θα γίνει μανούλα και τα νέα αποκάλυψε η ίδια μιλώντας χθες στην εκπομπή της Ελέν ντε Τζενέρις (Ellen DeGeneres).


Η 31ός ετών τραγουδίστρια θα γίνει μανούλα και τα νέα αποκάλυψε η ίδια μιλώντας χθες στην εκπομπή της Ελέν ντε Τζενέρις (Ellen DeGeneres).

"Τρώω για δύο αυτό τον καιρό", εξήγησε η Πινκ (Pink) όταν η γνωστή κωμικός και παρουσιάστρια τη ρώτησε γιατί... λάμπει!

Στη συνέχεια η Αλίσια Μουρ (Alicia Moore), όπως είναι το πραγματικό όνομα της ποπ σταρ, ομολόγησε ότι δεν θέλησε να πει τίποτα νωρίτερα γιατί είχε μεγάλο άγχος.

"Είχα μια αποβολή στο παρελθόν και φοβόμουν. Αν όμως το έλεγα σε κάποιον, θα το έλεγα μόνο σε σένα", είπε στην Ελέν η μέλλουσα μαμά αφήνοντάς την ταυτόχρονα να χαϊδέψει την κοιλίτσα της που έχει ήδη φουσκώσει αρκετά.

Η Πινκ θα ήθελε να αφήσει το φύλλο του παιδιού για έκπληξη μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο από μισόλογα του γιατρού, εκείνη και ο σύντροφός της οδηγός αγωνιστικής μοτοσικλέτας Κάρεϊ Χαρτ (Carey Hart) έχουν συμπεράνει ότι μάλλον θα πρέπει να βάψουν το παιδικό δωμάτιο... ρόζ!

Η Πινκ και ο Χαρτ χώρισαν το 2008 ύστερα από δύο χρόνια γάμου, αλλά στην ουσία δεν είχαν χάσει ποτέ επαφή, μέχρι πέρσι που τα ξαναβρήκαν και επίσημα.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια που πρόσφατα σόκαρε δηλώνοντας ότι οι γονείς θα πρέπει να δέρνουν τα παιδιά τους, είχε γνωρίσει την Κάρεϊ στη Φιλαδέλφια το 2001 και του έκανε εκείνη πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια αγώνων του κρατώντας μια μεγάλη ταμπέλα που έγραφε: "Θα με παντρευτείς;".

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε την Πινκ στην επιτυχία της "Please don't leave me".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα