Χωρίζει η Εύα Λονγκόρια

17.11.2010
Τις τελευταίες μέρες οι φήμες ότι η 35χρονη ηθοποιός ζήτησε διαζύγιο από τον Τόνι Πάρκερ (Tony Parker) είχαν πάρει φωτιά.


Τις τελευταίες μέρες οι φήμες ότι η 35χρονη ηθοποιός ζήτησε διαζύγιο από τον Τόνι Πάρκερ (Tony Parker) είχαν πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) είχε γίνει έξαλλη από τα νέα που ήθελαν τον 28χρονο μπασκετομπολίστα σύζυγό της να... της "τα έχει φορέσει" ελαφρώς! Και φυσικά δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Ζήτησε διαζύγιο, εδώ και τώρα.

Τώρα όμως, έφτασε η ώρα για τους άμεσα ενδιαφερόμενους να βάλουν τα πράγματα τη θέση τους.

Ο εκπρόσωπος της μικροσκοπικής σταρ που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της ως "Γκαμπριέλ Σολίς" (Gabrielle Solis) στην τηλεοπτική επιτυχία "Νοικοκυρές σε απόγνωση" διέψευσε τις εν λόγω φήμες, τονίζοντας ότι ουδέποτε κατατέθηκε αίτηση διαζυγίου.

Η Εύα και ο Τόνι αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2006 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2007 σε μια ρωμαιοκαθολική τελετή στο Παρίσι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε έναν αγώνα μπάσκετ και το αίσθημα ήταν κεραυνοβόλο και αμοιβαίο. Όπως δήλωσε μάλιστα αργότερα η ίδια η Λονγκόρια, όταν ο μετέπειτα σύζυγός της τη γνώρισε, δεν είχε ιδέα ποια ήταν.

"Πρέπει να ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που δεν είχε δει το σίριαλ", αστειεύτηκε η Εύα ξεκαθαρίζοντας όμως ότι αυτό έχει αλλάξει πια αφού τον έχει βάλει να δει όλους τους κύκλους μεμιάς!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Λονγκόρια υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Τάιλερ Κρίστοφερ (Tyler Christopher) από το 2002 μέχρι το 2004.

Πρόσφατα παρουσίασε τα Ευρωπαϊκά Βραβεία του MTV στη Μαδρίτη με ιδιαίτερη επιτυχία και αλλάζοντας άπειρες εμφανίσεις.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα