Μελέτη: "Τι θέλετε πια από μένα"!

17.11.2010
Χειρουργημένη αλλά και απολογούμενη βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη μετά τη γυναικολογική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Ενώ εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο, site γνωστής εφημερίδας ανέφερε ότι διασκέδαζε στα μπουζούκια. Κάτι φυσικά που την ενόχλησε πολύ. Με το που επέστρεψε στην εκπομπή ξεκαθάρισε τα πράγματα στον αέρα και ζήτησε όχι μόνο την επανόρθωση του δημοσιεύματος αλλά και τη δήμοσια συγγνώμη του αρχισυντάκτη. Απείλησε δε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τους. Όμως, τα πράγματα δεν ηρέμησαν.

Αντίθετα μάλιστα ξεκίνησε νέος κύκλος συζητήσεων, αυτή τη φορά σε μεσημεριανή εκπομπή: «Γιατί να βγει να το διαψεύσει; Ήταν ανάγκη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και να λύσει την παρεξήγηση στον αέρα;» ρωτούσαν στο πάνελ της εκπομπής. Δεν ήθελε και πολύ... η γνωστή παρουσιάστρια έγινε έξαλλη, δίνοντας την απάντηση μέσα από το Twitter: «Στο χώρο μας, αν σου συμβεί κάτι και μαθευτεί, αναρωτιούνται τι είναι αυτό. Αν δεν πεις, σε τιμωρούν με το πιο ευφάνταστο σενάριο γεμάτο τρομολαγνεία και ψεύδη. Αν πεις, οι ίδιοι τύποι σε κατηγορούν πως μιλάς για τα προσωπικά σου δεδομένα. Στην ψυχιατρική αυτό αποτελεί ψυχοπαθολογικό πρόβλημα και χρήζει θεραπείας!».

Έπειτα από την ανακοίνωση της παρουσιάστριας ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά, οι υπεύθυνοι του site της ζήτησαν συγγνώμη: «...Τελικά, η Ελεονώρα δεν πήγε στα μπουζούκια το Σάββατο, όπως εσφαλμένα γράφτηκε, αντίθετα ανάρρωνε από μια μικρή περιπέτεια υγείας που είχε. Όπως αποκάλυψε η ίδια, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί ένα ινομύωμα. Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και... συγγνώμη», έγραφε το νέο δημοσίευμα με τίτλο «Η Ελεονώρα δεν πήγε μπουζούκια!».

Όσο για την ίδια, είναι πια μια χαρά μετά τη γυναικολογική χειρουργική επέμβαση και όπως γράφει και στην ιστοσελίδα της: «Είμαι κάθε μέρα και καλύτερα. Πονάω ακόμη γιατί "τραβάει", αλλά δεν μασάω. Κρεβάτι δεν μένω».