Τα αστέρια της κάλπης

16.11.2010
Kοσμικά events θα θυμίζουν πολλά δημοτικά συμβούλια, με πρώτο αυτό του δήμου Αθηναίων, αφού οι ψηφοφόροι ειδικά των μεγάλων δήμων προτίμησαν να «σταυρώσουν» άτομα γνωστά κυρίως μέσω της τηλεόρασης.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, δημοσιογράφοι έρχονται πρώτοι σε σταυρό προτίμησης. Στο δήμο της Αθήνας πρώτος σε σταυρούς έρχεται "ποιος άλλος;" ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ ακολουθούν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, οι ηθοποιοί Βάσια Τριφύλλη, Μαρία Τζομπανάκη και Νίκος Ψαρράς, καθώς και η αθλήτρια Άννα Βερούλη. Πολύ καλά τα πήγαν επίσης, αλλά πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση δεν ξέρουν αν εκλέγονται: ο ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος, ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, η παρουσιάστρια Τζίνα Αρβανίτη, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης και ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, που είναι υποψήφιος στο δήμο Σπάρτης, οι ηθοποιοί Βάσια Παναγοπούλου και Μαρία Γεωργιάδου στην Κηφισιά και ο συνάδελφός τους Μιχάλης Μανιάτης στον Πειραιά. Τα παλιά αστέρια του «Καλημέρα ζωή» Θάνος Καλλιώρας και Μαίρη Βιδάλη διεκδικούν μια θέση στην περιφέρεια Αττικής, ενώ το ίδιο κάνουν οι δημοσιογράφοι Νάσος Αθανασίου και Μάκης Γιομπαζολιάς, που ήταν υποψήφιοι με τον Γιάννη Δημαρά, και ο Γιώργος Βαρεμένος, με τον Αλέξη Μητρόπουλο. Πόπη Αστεριάδη, Αναστασία Μουτσάτσου και Γιώργος Σιγάλας μετρούν ψήφους στον Πειραιά και ο Γιώργος Γερολυμάτος στην Καλλιθέα, ο Πέτρος Ίμβριος στη Γλυφάδα και ο Νίκος Νομικός με τον Χάρη Κατσιμίχα στον Άγιο Δημήτριο.

Πρώτος στη Στυλίδα ο Γκλέτσος
Στο β΄ γύρο και με 6 μονάδες διαφορά από το δεύτερο πέρασε ο συνδυασμός του Απόστολου Γκλέτσου στη Στυλίδα, ενώ την Κυριακή θα κριθεί και η εκλογή του πατέρα της Νάντιας Μπουλέ, Γιάννη, κόντρα στον Θανάση Παπαθανάση στη Ναυπακτία. Στην περιφέρεια Ηπείρου μετράει σταυρούς ο ηθοποιός Γιώργος Αρμένης, ενώ στο δήμο Αμαρουσίου η Κατερίνα Γιουλάκη, στο δήμο Αργυρούπολης ο Μάκης Δελαπόρτας, στο δήμο Αχαρνών ο Ντανιέλ Μπατίστα και στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Διονύσης Μακρής.