Γνωστή τραγουδίστρια αγωνιά για την άρρωστη κόρη της

12.11.2010
Σοκ συγκλονίζει μεγάλη μας τραγουδίστρια, όταν πήρε τη «σκληρή» διάγνωση των γιατρών ιδιωτικού θεραπευτηρίου ότι το παιδί της πάσχει από πολύ σοβαρή ασθένεια.

Oλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, μόλις άρχισε να παρατηρεί ότι η κόρη της παρουσίαζε ανησυχητικά συμπτώματα, όπως συνεχή κόπωση, ζαλάδες, χλομάδα, πόνους στα όστα και άλλα. Στην αρχή νόμισαν ότι οφείλονταν σε υπερκόπωση, καθώς η νεαρή κοπέλα αναπτύσσει ιδιαίτερη δραστηριότητα στον επαγγελματικό της χώρο.

Έπειτα από επιμονή της μητέρας της επισκέφθηκαν το γνωστό θεραπευτήριο, όπου πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες εξετάσεις. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν ήταν ενθαρρυντικό και η επανάληψη τούς οδήγησε σε αυτό που φοβόντουσαν.

Το σοκ κατέβαλε και τις δύο. Με τη ζεστή συμπαράσταση των γιατρών η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε το ενδεδειγμένο σχήμα θεραπείας, με πολλές ελπίδες για μια καλή έκβαση.

Η μητέρα της είναι δίπλα της μέρα νύχτα και σχεδιάζει να πραγματοποιήσουν σε λίγες εβδομάδες ένα ταξίδι στην Αμερική για να επισκεφθούν πασίγνωστο θεραπευτήριο. Βέβαια, οι Έλληνες γιατροί που την παρακολουθούν είναι εξειδικευμένοι στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης πάθησης, γι’ αυτό και μέχρι στιγμής η περίπτωση βρίσκεται στα χέρια τους.

Η μεγάλη μας τραγουδίστρια έχει εμπιστοσύνη τόσο στην επιστήμη όσο και στον Θεό, από όπου και αντλεί δύναμη για να μη λυγίσει σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ζωής της.