Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον μιλούν για τον μπαμπά τους

10.11.2010
Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια τα τρία παιδιά του βασιλιά της ποπ που πέθανε πέρσι τον Ιούλιο, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), θυμήθηκαν προσωπικές τους στιγμές και μίλησαν για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.


Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια τα τρία παιδιά του βασιλιά της ποπ που πέθανε πέρσι τον Ιούλιο, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), θυμήθηκαν προσωπικές τους στιγμές και μίλησαν για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

Η εμφάνιση του 13χρονου Πρινς (Prince), της 12χρονης Πάρις (Paris) και του 8χρονου Μπλάνκετ (Blanket) στην τηλεόραση σηματοδοτεί μεταξύ άλλων και μια λιγότερο προστατευμένη περίοδο στη ζωή των παιδιών που ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) κρατούσε με πάθος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Πιστεύω ότι κατά κάποιον τρόπο κανένας δεν κατάλαβε ποτέ πόσο καλός πατέρας ήταν", δήλωσε με σιγουριά η Πάρις, αποκαλύπτοντας ότι ο μπαμπάς της ήταν ο καλύτερος μάγειρας όλων των εποχών!

"Ήταν απλά ένας συνηθισμένος μπαμπάς, εκτός του ότι ήταν... ο καλύτερος μπαμπάς από όλους", πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη, απόσπασμα της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μίλησαν επίσης η γιαγιά των παιδιών Κάθριν (Katherine) και ο παππούς τους Τζο (Joe), τον οποίο μάλιστα η Όπρα δεν άντεξε και αφού εξέφρασε την έκπληξή της που τον είδε εκεί -αναφερόμενη προφανώς στις όχι και τόσο καλές σχέσεις που είχε τον τελευταίο καιρό με τη γυναίκα του, τον ρώτησε ανοιχτά αν έδερνε τον Μάικλ όταν ήταν μικρός. Εκείνος δεν ήθελε να απαντήσει αλλά ύστερα από πιέσεις της Κάθριν το παραδέχτηκε, προσθέτοντας ότι δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Η Πάρις και ο Πρινς πήγαν φέτος για πρώτη φορά σε "κανονικό σχολείο" και παραδέχτηκαν ότι έχουν ήδη προσαρμοστεί μια χαρά. Μέχρι τώρα η εκπαίδευσή τους γινόταν ιδιωτικά, στο σπίτι. Μάλιστα, η γιαγιά Κάθριν αποκάλυψε ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Βενιαμίν της οικογένειας, αλλά του χρόνου.

Στη ροή της κουβέντας, η Όπρα ρώτησε τα παιδιά για τις μάσκες που επί χρόνια τους φορούσε ο πατέρας τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η Πάρις, η πιο ομιλητική από τους τρεις εξήγησε ότι μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα άνετες, αλλά αναγνώρισε ότι ο πατέρας της το έκανε στην προσπάθειά του να τους προστατέψει. "Προσπαθούσε να μας μεγαλώσει χωρίς να γνωρίζουμε ποιος ήταν εκείνος, αλλά δεν τα πολυκατάφερε", είπε συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει.

Ο Πρινς από την πλευρά του αγαπά πολύ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και θα ήθελε να γίνει παραγωγός ταινιών που θα σκηνοθετεί ο ίδιος όταν μεγαλώσει.

Η Κάθριν Τζάκσον ήταν πολύ συγκινημένη μιλώντας στην παρουσιάστρια και χαρακτήρισε τη μέρα που πέθανε ο γιος της από υπερβολική δόση χαπιών "τη χειρότερη μέρα της ζωής της", ενώ αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή είχε προσπαθήσει να τον αποτρέψει από τον εθισμό του στα παυσίπονα και τις πλαστικές εγχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά, μίλησε για τη μύτη του γιου της που έφτασε να είναι τόσο μικρή που "έμοιαζε με οδοντογλυφίδα". "Του είπα κάποια στιγμή... φτάνει πια... γιατί συνεχίζεις;", θυμήθηκε η Κάθριν.

Στο μεταξύ, αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Τζάκο, που έχει ανάψει φωτιές σχετικά με την αυθεντικότητά του, ενώ το νέο άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου.

Επιμέλεια-Απόδοση: Ζωή Κίττα